עמית סגל: לשכת היועמשית מסרבת למסור אם אישרה את חקירת העיתונאי צביקה קליין. אלה לא האנשים שהזהירו מפגיעה בדמוקרטיה?
התצפיתניות לוויטקוף: "בשבי שמענו שטראמפ נבחר. התמלאנו תקווה, הופתענו כמה מהר זה קרה"
אחת התצפיתניות אמרה לשליחו של טראמפ: "היינו בגיהינום, חייבים לעשות הכול כדי להוציא את כולם משם - זה הגיהינום". בפגישה סיפרו לו התצפיתניות: "בשבי שמענו שטראמפ נבחר. התמלאנו תקווה שזה יקדם עסקה"

שליחו של הנשיא טראמפ למזרח התיכון סטיב וויטקוף הגיע היום במיוחד לפגוש את משפחות החטופים בכיכר בתל אביב, שם התקבל במחיאות כפיים. וויטקוף אף הלך לפגוש את התצפיתניות ומשפחותיהן בבית החולים בילינסון יחד עם השר רון דרמר.
בפגישה סיפרו לו התצפיתניות: "בשבי שמענו שטראמפ נבחר. התמלאנו תקווה שזה יקדם עסקה ונוכל לחזור סוף סוף הביתה. הופתענו כמה מהר זה קרה", כך דוווח בחדשות 12.
וויטקוף ענה להן: "הנשיא, אני וכל האנשים בארה"ב מתרגשים כל כך מהחזרה שלכן ולדעת שאתן בבית". אחד מבני המשפחה של התצפיתניות אמר לוויטקוף "תודה רבה לך על כל מה שעשית ועושה עבור החזרה - אתם והנשיא הגיבורים שלנו".
אבא של אחת התצפיתניות ביקש מוויטקוף ומדרמר: "אל תעצרו. חייבים להמשיך עם העסקה המלאה. יש עוד 82 חטופים בשבי שחייבים לחזור".
בחדשות 12 דווח כי אחת התצפיתניות הוסיפה: "היינו בגיהינום, חייבים לעשות הכול כדי להוציא את כולם משם - זה הגיהינום".
וויטקוף השיב: "הנשיא מחויב לחלוטין להחזיר את כל החטופים. הוא אומר במפורש 'בואו נביא את כולם הביתה'. הבוקר פגשתי חברי ממשלה - גם את סמוטריץ'. הם כולם תיארו את האושר הגדול אל מול התמונות של המשפחות מתאחדות עם יקיריהן ומחויבות לעסקה".
היוזמה המצרית כוללת שחרור חטופים ודרישות חדשות | ישראל ממשיכה בלחץ צבאי מתון
אוריאל פיליפ
27.03.25
שורדת השבי עמית סוסנה תזכה בפרס של מזכיר המדינה האמריקאי
יענקי פרבר
29.03.25
משתתפים רבים בוועידה הבינלאומית נגד אנטישמיות בירושלים
אלי קליין
28.03.25
אכזבה בירושלים: אליס סטפניק לא תמונה לשגרירה באו"ם
יצחק וייס
27.03.25
מקרון לנתניהו: "להפסיק את התקיפות בעזה ולחזור להפסקת האש"
ישראל לפקוביץ
30.03.25
בכיר האוונגליסטים: "אמרתי לטראמפ – להכיר בריבונות ביו"ש"
יענקי פרבר
17:12