מיכאל שמש: ועל הדרך עוקץ את לפיד שהפסיד עם הערכה שלו ל- ״לפיד 2024״ ויתכן שיפסיד גם עם ״לפיד 2025״
לקראת הנסיעה לוושינגטון: נתניהו מבקש לבטל את הדיונים במשפטו בשבוע הבא
ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקש לבטל את הדיונים במשפטו בשבוע הבא בשל ביקורו בארצות הברית. הפרקליטות דורשת בתמורה כי ימי העדות שלאחר מכן יוארכו, או שיתווספו ימי עדות נוספים

ראש הממשלה בנימין נתניהו מבקש לבטל את הדיונים במשפטו בשבוע הבא בשל ביקורו בארצות הברית, שיחל ביום ראשון ויסתיים ביום חמישי - ובסגרתו הוא צפוי להיפגש עם הנשיא הנבחר טראמפ.
הפרקליטות הסכימה לבקשת נתניהו, אך דרשה כי בתמורה ימי העדות שלאחר מכן יוארכו, או שיתווספו ימי עדות נוספים, כדי למנוע דחיות במשפט.
נזכיר כי ראש הרכב השופטים במשפט נתניהו, השופטת רבקה פרידמן-פלדמן הודיעה השבוע על ביטולם של שני דיונים בתיק האלפים במשפט נתניהו שהיו אמורים להתקיים - בשל מחלה של אחד השופטים בהרכב. כך יצא, שהשבוע התקיים דיון אחד בלבד.
אתמול הנשיא טראמפ הזמין רשמית את ראש הממשלה נתניהו לבית הלבן. טראמפ כתב: "ראש הממשלה היקר, אני רוצה להזמין אותך לבית הלבן בשבוע הבא. אני מצפה לדון איתך כיצד נוכל להביא שלום לישראל ולשכנותיה, וכן במאמצים להתמודד עם היריבים המשותפים שלנו".
טראמפ סיכם: "זה יהיה הכבוד שלי לארח אותך כמנהיג הזר הראשון שלי במהלך הקדנציה השנייה שלי".
שערורייה: שופטת העליון רות רונן תשתתף באירוע לכבוד תומך סרבנות דוד אנוך
שלו שינברג
31.03.25
ירושלים: אושר תקציב היסטורי של 9.72 מיליארד שקל לשנת 2025
אברהם פריינד
31.03.25
שברו את הרוח: החוטפים לירדן ביבס - "תמצא אשה חדשה"
ישראל לפקוביץ
31.03.25
יונתן אוריך ואלי פלדשטיין נעצרו בגין מעורבותם בפרשת קטארגייט
יצחק וייס
31.03.25
הסחר בחיות בר נמשך: 11 לטאות נמצאו בבית בדרום
חני לוין
31.03.25
נתפס החשוד בריסוס צלבי קרס על אמבולנסים במאה שערים
יצחק וייס
31.03.25