מבזקים +
תל אביב 12°c
באר שבע 15°c
חיפה 15°c
ירושלים 12°c
בית שמש 12°c
בני ברק 12°c
אשדוד 12°c
ב' ניסן התשפ"ה | 31.03.2025
תל אביב 12°c
באר שבע 15°c
חיפה 15°c
ירושלים 12°c
בית שמש 12°c
בני ברק 12°c
אשדוד 12°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

דיווח: נתניהו ייפגש עם טראמפ במהלך העסקה הנוכחית

ראש הממשלה נתניהו צפוי להיפגש עם הנשיא טראמפ בוושינגטון במחצית הראשונה של פברואר, עוד במהלך ביצוע העסקה הנוכחית

דיווח: נתניהו ייפגש עם טראמפ במהלך העסקה הנוכחית
נתניהו וטראמפ צילום: אבי אוחיון, לע"מ

 

ראש הממשלה נתניהו צפוי להיפגש עם הנשיא טראמפ בוושינגטון במחצית הראשונה של חודש פברואר, עוד במהלך ביצוע העסקה הנוכחית, כך דיווח העיתונאי עמית סגל.

מייק אוונס, היועץ האוונגליסטי של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, אמר בסוף השבוע בראיון ל-Ynet כי "טראמפ מעריץ את נתניהו".

לדבריו, "נתניהו וטראמפ הם כמו אחים מאמא אחרת. העתיד יהיה מאוד ורוד". הוא הזכיר כי רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו, סעדה עם הנשיא טראמפ: "איזה עוד אישה של ראש ממשלה בעולם מוזמנת על ידי טראמפ לארוחת ערב? נתניהו יהיה גם אחד המנהיגים הראשונים בעולם שייפגשו עם טראמפ, הוא יפרוס את השטיח האדום לנתניהו ותראה מה יקרה.

יש להם כימיה נהדרת, הם ממש אותה אישיות. הם אידיאולוגים, לוחמים וגיבורים, כמו צ'רצ'יל ורייגן. הם אנשים מבריקים, זו שותפות יוצאת דופן. טראמפ היה רוצה להיות בבית הלבן כל כך הרבה שנים כמו נתניהו בבית ראש הממשלה", אמר.

ראש הממשלה נתניהו מלחמת חרבות ברזל עסקת חטופים מייק אוונס דונלד טראמפ

 צבע אדום

00:00
00:00
art