רשת ב׳: לו״ז נתניהו בוושינגטון - יום שני: פגישה עם סטיב וויטקוף - מה שמכונה ״תחילת המו״מ על השלב השני של העסקה״. יום שלישי בשעות אחה״צ: פגישת טראמפ נתניהו וארוחת ערב רשמית. יום רביעי: פגישה בפנטגון עם שר ההגנה. יום חמישי: פגישות עם מנהיגי בית הנבחרים והסנאט.
מסתערבים ניטרלו 3 מפגעים במחנה הפליטים שועפט
מסתערבים שחשו סכנה לחייהם במסגרת הפרות סדר במחנה הפליטים שועפט, הגיבו בירי לעבר מספר מפגעים ונטרלו אותם. המשטרה: "כל מי שיבחר לסכן את השוטרים או האזרחים- מסכן את חייו"
מסתערבי מג"ב ירושלים פעלו הערב (שלישי) יחד עם לוחמי מג"ב עוטף ירושלים והמערך האווירי של המשטרה במחנה הפליטים שועפט.
במהלך הפעילות, החלו הפרות סדר במספר מוקדים במחנה תוך ידויי אבנים ובלוקים על הכוחות על ידי עשרות מתפרעים.
המסתערבים שחשו סכנה לחייהם, הגיבו בירי לעבר מספר מפגעים ונטרלו אותם. אין לכוחות המשטרה וצה"ל באירוע נפגעים.
במשטרה מדגישים כי "כל ניסיון להפר את הסדר, לפגוע ולפגע תתקל בתגובה נחושה ובאפס סובלנות. כל מי שיבחר לסכן את השוטרים או האזרחים- מסכן את חייו".
מחבל חמאס במסווה עיתונאי שתיעד את הטבח, התלווה למשלחת של האו"ם
ישראל לפקוביץ
02.02.25
"הצל" של חמאס: יחידת הצללים שהופקדה על החטופים נחשפת
יענקי פרבר
02.02.25
שר הביטחון כ"ץ בלבנון: "או שלא יהיו כטב"מים או שלא יהיה חיזבאללה"
אברהם פריינד
02.02.25
מענקים נדיבים במיוחד: כמה עולה מאבטח אמריקאי בעזה?
ישראל לפקוביץ
02.02.25
חזרו לצפון עזה – וברחו חזרה: "הלכנו לראות את הבתים, הכל חול"
קובי ברקת
02.02.25