שלום ירושלמי: לאיש בסביבת ראש הממשלה אין באמת מושג למה טראמפ זימן אליו את נתניהו בכזו בהילות.
החזית התימנית נמשכת: ארה"ב תקפה שורת יעדים בתימן
לפי דיווחים ערביים, צבא ארה"ב תקף הלילה חמש פעמים במחוז עמראן שבשליטת החות'ים בצפון תימן. מנהיג המורדים עבד אל-מלכ אל-חות'י: "לאור ההסכם שנחתם ועדיין לא התחיל בביצוע - נמשיך במעקב ותצפית על מה שמתרחש בפלסטין"

צבא ארה"ב תקף הלילה (בין חמישי לשישי) חמש פעמים במחוז עמראן שבשליטת החות'ים בצפון תימן. לפי דיווחים ערביים, פיצוצים נשמעו באזורים אלו שבשליטת החות'ים.
מנהיג החות'ים בתימן עבד אל-מלכ אל-חות'י נאם אמש ברקע ההגעה להסכם הפסקת אש. בפתח דבריו אמר כי הסכם הפסקת האש בעזה הוא התפתחות חשובה שישראל וארצות הברית נאלצו לקבל אחרי חודשים של "ביצוע פשעים מזעזעים".
עוד אמר עבד אל-מלכ אל-חות'י: "בנוגע לפעולות הצבאיות שלנו, לאור ההסכם שנחתם ועדיין לא התחיל בביצוע - נמשיך במעקב ותצפית על מה שמתרחש בפלסטין. בשלושת ימים שעד לביצוע ההסכם - אם האויב הישראלי ימשיך במעשי הטבח וההסלמה, נמשיך במבצעים שלנו".
"העמדה שלנו על מה שקורה בעזה תלויה בעמדת אחינו הפלסטינים כמו חמאס והג'יהאד האסלאמי. מאז תחילת הביצוע ביום ראשון, נישאר גם אנחנו במעקב על שלבי ההסכם. בכל שלב בו האויב הישראלי ייסוג מביצוע ההסכם, ויחזור למעשי טבח, נהיה מוכנים לחזור למבצעים צבאיים יחד עם אחי הפלסטינים", הוסיף.
נתניהו בהונגריה: "אבי אמר - 'צריך חינוך, שלא תהיה בחסדי הפקידים'"
שלו שינברג
04.04.25
"הייתי המומה": זכתה בפרס הראשון בלוטו אך לא תקבל מאומה
קובי ברקת
04.04.25
נחשף: איראן תכננה לרצוח באזרבייג'ן את הרב שניאור סגל
יענקי פרבר
05.04.25
איראן שלחה נשק לסודן: חמינאי מחפש אורניום ובוחש בצפון אפריקה
יענקי פרבר
07:50
החגיגה נגמרה: אוניברסיטה נוספת בארה"ב תאבד חצי מיליארד דולר
קובי ברקת
04.04.25