׳כאן 11׳: 439 בני אדם נהרגו בתאונות דרכים ב 2024, שיא של 18 שנה! שנת 2025 גרועה עוד יותר - 113 הרוגים בשלושה חודשים.
החלטה דרמטית: שר הביטחון כ"ץ הורה לשחרר מיידית את המתיישבים שנמצאים במעצר מנהלי
שר הביטחון ישראל כ"ץ החליט לבטל את צווי המעצר המנהלי נגד מתיישבים מיהודה ושומרון המצויים כעת במעצר - ולשחרר אותם באופן מיידי: "עדיף שישמחו משפחות מתיישבים יהודים מאשר משפחות מחבלים משוחררים"

שר הביטחון ישראל כ"ץ החליט לבטל את צווי המעצר המנהלי נגד מתיישבים מיהודה ושומרון המצויים כעת במעצר מנהלי ולשחרר אותם באופן מיידי לביתם ולא לשקול גם את הארכת תקופת המעצר.
שר הביטחון ישראל כ"ץ אמר: "על רקע שחרור המחבלים הצפוי לשטחי יהודה ושומרון במסגרת העסקה לשחרור החטופים החלטתי לשחרר את המתיישבים העצורים במעצר מנהלי ולהעביר מסר ברור של חיזוק ועידוד ההתיישבות, הניצבת בחזית המאבק מול הטרור הפלסטיני ומול אתגרים ביטחוניים גוברים.
עדיף שישמחו משפחות מתיישבים יהודים מאשר משפחות מחבלים משוחררים".
בפגישה שקיים בחודש נובמבר שר הביטחון כ"ץ עם ראש השב"כ רונן בר, הודיע לו שר הביטחון על החלטתו להפסיק את השימוש בצווי מעצר מנהליים נגד מתיישבים יהודים ביהודה ושומרון, וביקש ממנו להציב כלים אלטרנטיביים במקום.
כ"ץ אמר אז: "במציאות בה ההתיישבות היהודית ביהודה ושומרון נתונה לאיומי טרור פלסטיניים חמורים, בתמיכת ובגיבוי ציר הרשע האיראני הפועל להקים חזית טרור מזרחית נגד מדינת ישראל, וננקטות סנקציות בינ"ל לא מוצדקות נגד מתיישבים וארגונים בהתיישבות - לא ראוי שמדינת ישראל תפעיל צעד חמור מסוג זה נגד מתיישבים".
הח"כית טוענת: "קיבלו מהיועמ"שית אישור להרוג, מחכים ליום פקודה"
צביקה סגל
30.03.25
עופר וינטר בביקורת על הממשלה: "לא מגייסים חרדים בכח"
אוריאל פיליפ
30.03.25
דיווח: דיונים דרמטיים בי-ם על איראן, בצל ניסיונות ארה"ב לדיפלומטיה
אביחי חבר
29.03.25
נתניהו נגד התאגיד: "יש שם בזבוז ללא בקרה"
אביחי חבר
30.03.25
סערה: השר אליהו והח"כים ואטורי וסוכות ייחקרו, בן גביר תוקף
אלי קליין
26.03.25
משפחות שכולות דורשות להצטרף להליך בבג״צ: יש לאפשר את הדחת ראש השב”כ
שלו שינברג
26.03.25