אריה זיסמן בטור ביקורת ב׳יתד נאמן׳ נגד רה״מ נתניהו - גם בשעות הקשות שלאחר המלחמה, גילתה הנציגות החרדית נאמנות רבה לממשלה ולנתניהו, ולא הצטרפה לשום יוזמה כזו או אחרת נגדו. הנאמנות הייתה מוחלטת. אולם צריך להבהיר: שותפות צריכה להיות בנויה באופן ששני הצדדים מרוויחים ממנה. ראוי אפוא לבחון את הדבר באופן יסודי, האם אכן כך הוא המצב הנוכחי.
הח"כ לאביו של החייל החטוף: "אתה מכניס את הבן שלך לעוד שנים במרתפי חמאס"
במהלך דיון בוועדת החוקה, התעורר עימות חריף בין ח"כ אליהו רביבו (ליכוד) לבין יהודה כהן, אביו של החייל החטוף נמרוד כהן. כהן האשים את הממשלה בבגידה במדינת ישראל וטען כי היא מאריכה את המלחמה בעזה ומסכנת את חיי החיילים והחטופים. בתגובה, תקף רביבו את כהן בחריפות

עימות סוער התגלע בין ח"כ אליהו רביבו (ליכוד) ליהודה כהן, אביו של החייל החטוף נמרוד כהן, שנמצא בשבי חמאס. במהלך דיון בוועדת החוקה, חוק ומשפט, תקף כהן בחריפות את הממשלה והאשים אותה בבגידה במדינת ישראל, בטענה שהיא מאריכה את המלחמה בעזה ומסכנת את חיי החיילים והחטופים.
כהן אמר: "אני תומך בחוק הבינלאומי ומכיוון שממשלת ישראל והקואליציה שתומכת בה פשעה ובגדה נגד מדינת ישראל, אני נאלץ, בתור אבא של חייל חטוף ללכת לבית המשפט הבין-לאומי לפשעים כדי לתמוך בהם בצווי המעצר נגד בנימין נתניהו" לדבריו, "400 חיילים כבר נהרגו בעזה, אם בעזרת צווי המעצר האלה אפשר לתעל דחיפה של נתניהו ללכת לעסקה ולעמוד בה עד הסוף עד החטוף האחרון, זה אני יעשה"
בסיום דבריו אמר כהן: "בגלל הממשלה הזו והקואליציה התומכת בה שבגדה במדינת ישראל".
ח"כ רביבו הגיב לדבריו בזעם: 'אל תמשיך את דברי העוולה שלך'. כהן השיב: 'לא'. רביבו המשיך: "אל תגיד לי שלא, אתה לא בעל הבית פה. אתה מכניס את הבן שלך לעוד הרבה שנים למרתפי חמאס-דאעש".
סערה: השר אליהו והח"כים ואטורי וסוכות ייחקרו, בן גביר תוקף
אלי קליין
26.03.25
נהיה גם פוסק: ח"כ אחמד טיבי הטריף את הכלים בכנסת?
חני לוין
25.03.25
תביעת הענק של נתניהו נגד פעיל שמאל שהאשים אותו בבגידה
יצחק וייס
26.03.25
בג"ץ מורה לממשלה להגיב לעתירות נגד שינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים
יצחק וייס
27.03.25
הדיווח וההכחשה: נתניהו הוזהר - הכסף הקטארי עובר לחמאס
יצחק וייס
25.03.25