ישראל כהן: ׳יתד נאמן׳ בכותרת ראשית מחר: ״דרישתנו הברורה היא שיוסדר מעמדם של לומדי התורה בהקדם וכל מי שחושב אחרת או פועל אחרת, ימצא את עצמו מול יהדות חרדית מאוחדת ומלוכדת העומדת על ציפור נפשה בכל האופנים״.
החכי"ת חשפה בדיון בוועדה: "אחד מהפצועים בפיגוע הוא גיסי"
חברת הכנסת לימור סון הר מלך חשפה בדיון בוועדת חוקה כי אחד מהפצועים בפיגוע שאירע היום סמוך לקדומים הוא גיסה. "יש לנו מחויבות עמוקה לארץ הזאת ואנחנו מבינים שאם החלוצים לא יהיו באותם חבלי ארץ הטרור יגיע לכל חלקי ישראל", אמרה

חברת הכנסת לימור סון הר מלך (עוצמה יהודית) חשפה הבוקר (שני) בדיון בוועדת חוקה כי אחד מהפצועים בפיגוע שאירע היום סמוך לקדומים הוא גיסה.
החכי"ת פתחה את דבריה ואמרה: "קודם כל אני רוצה אני רוצה להשתתף בצער שלושת משפחות הנרצחים. לצערי הרב אחד מהפצועים הוא גיסי".
היא הוסיפה וסיפרה: "מדובר באיש מילואים שמשרת בהתנדבות ברצועת עזה ומה שהוא עשה אחרי שהוא זיהה את הפיגוע, זה שהוא לקח את הרכב שלו ועשה חסם בין האירוע לבין הבאים מכיון קדומים. המחבלים בזמן הבריחה שלהם פשוט עוברים דרכו ורססים את הרכב. הוא מוגדר במצב קל".
הר-מלך הבהירה: "אנחנו לא יכולים לעשות מעשים של וויתורים על אותם חבלי ארץ. יש לנו מחוייבות עמוקה לארץ הזאת ואנחנו מבינים שאם החלוצים לא יהיו באותם חבלי ארץ הטרור יגיע לכל חלקי ישראל. הדבר הכי נורא זה לשדר לאוייב שלנו שיש אפשרות לוותר על חבלי ארץ".
המבצע להשמדת כלי ההנדסה של חמאס
צביקה סגל
22.04.25
דיווח פלסטיני: שבעה הרוגים בתקיפות אוויריות ישראליות ברצועת עזה
יענקי פרבר
22.04.25
מחדל ענק: אתרי ביטחון רגישים נחשפים בתצלומי לוויין ברזולוציה גבוהה
אוריאל פיליפ
22.04.25
הרמטכ"ל בסיור בסוריה: "אוחזים בנקודה אסטרטגית"
יצחק וייס
20.04.25
בצה"ל מתמקדים בהכרעת חטיבת רפיח: חמאס ספג פגיעה קשה
ישראל לפקוביץ
21.04.25
נחשף: שב"כ עקב בזמן אמת אחרי כל תנועה של נתניהו – מבור חיל האוויר
מאיר גלבוע
22.04.25