ספיר ליפקין: אחרי ניסיון החיסול של ראאד סעד - ערוץ שמזוהה עם הזרוע הצבאית של חמאס: מעריכים כי השעות הקרובות עלולות לכלול הסלמה מצד ישראל. קוראים לכל הפעילים לגלות עירנות וזהירות, במיוחד בתנועה, בתקשורת ובשהייה בלילה
המסר של אחרון היהודים בדמשק לאחיו בא"י
בשיחה עם רועי קייס, הביע אחד מאחרוני היהודים בדמשק תקווה לשלום בין שתי המדינות וקרא ליהודי סוריה לשוב לבתיהם. "אני מקווה שיהיה שלום בין ישראל לסוריה ושתחזרו"
בשיחה מיוחדת שקיים רועי קייס מ'כאן חדשות' עם בכור סימנטוב - אחד מאחרוני היהודים בדמשק, העביר סימנטוב מסר מרגש ליהודי סוריה המתגוררים בישראל.
בדבריו הביע תקווה לשלום בין שתי המדינות ואמר: "אני מקווה שיהיה שלום בין ישראל לסוריה ושתחזרו, שכל אחד יחזור לביתו, לביקור כמובן. מי שירצה להישאר בבית שיישאר. ומישהו שירצה לבקר ולחזור הביתה לראות את מצב הרכוש שלו, נקבל אותו בברכה. אני מקווה שזה יקרה"
