בן יניב: מקסיקו, יפן, דרום קוריאה, קנדה וגרמניה הן בין יצואניות הרכב המובילות לארה"ב. וויל שרף, יועץ בבית הלבן, טען כי המכס על רכבים יביא להכנסה שנתית של יותר מ-100 מיליארד דולר לארה"ב.
טרגדיה קשה באלעד: הנערה בלומא רוזנברג ע"ה לא התעוררה משנתה
הנערה בלומא רוזנברג ע"ה, תלמידת בית הספר 'אהל מרים' ויז'ניץ בעיר אלעד לא התעוררה הבוקר משנתה ונפטרה באופן פתאומי בגיל 13 בלבד

טרגדיה קשה הבוקר בעיר אלעד: הנערה החסודה מרת בלומא (בלימי) רוזנברג ע"ה, תלמידת בית הספר לבנות 'אהל מרים' ויז'ניץ בעיר אלעד לא התעוררה משנתה ונפטרה באופן פתאומי בגיל 13.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי בימים האחרונים סבלה מחום ולא חשה בטוב, צוותי הצלה שהוזעקו הבוקר לביתה ברחוב רמב"ם נאלצו לקבוע את מותה לאחר שלא התעוררה משנתה.
בלימי ע"ה היא בתו של סופר הסת"ם הרה"ח ר' יצחק רוזנברג מחשובי אברכי חסידות סערט ויז'ניץ באלעד, בנו של יבלחט"א הרה"ח ר' שמואל רוזנברג מחשובי חסידי סערט ויז'ניץ בבני ברק, אמה מרת פרידה שתחי' לבית שנק מחסידות צאנז.
למדה בבית הספר בית יעקב 'אהל מרים' ויז'ניץ בעיר אלעד ופטירתה בפתע פתאום הכתה בהלם את הקהילה של חסידות סערט ויז'ניץ ואת חברותיה לבית הספר. מנהלת בית הספר השאירה הודעה הבוקר לתלמידות על הטרגדיה הקשה.
בבית הספר מספרים על בלימי ע"ה שהייתה תלמידה צנועה וחסודה, אצילת הנפש, ועדינת המידות, חוט של חסד משוך על פניה הקורונות כשלהבת במנורת זהב, שמן זית זך, היא הייתה כפתור ופרח בערוגת בית ספרנו, היא הייתה אהובה על כל מכריה וחברותיה.
היא הותירה אחריה את הוריה, אחיה ואחיותיה.
מסע הלוויה היום (שני, נר חמישי של חנוכה) בשעה 14:30 מביתה ברחוב רמב"ם 17 באלעד לבית החיים 'לחיים' בעיר שם תיטמן.
תהא נשמתה צרורה בצרור החיים.
סופר הסת"ם הראשון שבנה ויזם את 'שולחן הסופרים'
משה ויסברג
20.03.25
בעל מחבר "מידות ומשקלות של תורה" הלך לעולמו בגיל 87
משה ויסברג
25.03.25
זו בקשת המשפחה: רב הקהילה מחב"ד נפטר בעיצומו של פורים
אברמי פרלשטיין
16.03.25
איל ההון אלכסנדר משקביץ' הלך לעולמו בגיל 72
יענקי פרבר
23.03.25
אבל במוסאיוף: רבי שמואל שמאי ז"ל שכונה "עצי עשבי" הלך לעולמו
משה ויסברג
18.03.25
המחנך שלימד מתוך שמחה התמוטט ונפטר בפתאומיות
משה ויסברג
26.03.25