בן יניב: אחת משתי הקופסאות השחורות שנשלפו מהמטוס הדרום קוריאני, ספגה נזק חלקי, כך מדווחת סוכנות הידיעות Yonhap. הנזק כנראה יעכב את ניתוח הסיבות לאסון.
מיוחד לשבת חנוכה: עוף ברוטב ריבת משמש וערמונים
עוף ברוטב משמש וערמונים מקורמל, מכניס לכם את טעמי הריבה למאכלים של שבת בעדינות - לשבת חנוכה חגיגית ומפנקת במיוחד!
מצרכים:
- 2 בצלים
- 8-7 חלקי יריכיים / שוקיים
- כוס ערמונים מוכנים לאכילה
- שמן
- 1/2 כוס ריבת משמש
- 2 כפות סילאן / סוכר
- תבלינים: כף כמון, כף תבלין עוף/שווארמה, מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, כפית פפריקה.
- לקישוט: שבבי שקדים או שומשום
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים להזהבה, מניחים את חלקי העוף ונותנים להם טיגון קל, מוציאים אותם בזהירות לתבנית.
- בסיר מוסיפים את הריבה ומממשיכים לטגן יחד, מוסיפים כוס מים, סילאן ותבלינים ומרתיחים יחד.
- מוסיפים פנימה את הערמונים ומערבבים קלות. אפשר להוסיף עוד כוס מים לפי הצורך.
- שופכים את הרוטב על חלקי העוף שבתבנית ומכניסים לאפיה של כחצי שעה בחום של 220 מעלות.
שבת שלום!