רשת ב׳: לו״ז נתניהו בוושינגטון - יום שני: פגישה עם סטיב וויטקוף - מה שמכונה ״תחילת המו״מ על השלב השני של העסקה״. יום שלישי בשעות אחה״צ: פגישת טראמפ נתניהו וארוחת ערב רשמית. יום רביעי: פגישה בפנטגון עם שר ההגנה. יום חמישי: פגישות עם מנהיגי בית הנבחרים והסנאט.
הכינוס הגדול בבני ברק: דיון מעמיק על אתגרי החינוך בדורנו
כינוס ייחודי במסגרת יוזמות "חנוך לנוער", המוקדש ליום עיון מעמיק בסוגיות החינוך המעסיקות את דורנו, במיוחד עם האתגרים ההולכים וגדלים בגידול ילדים בגיל ההתבגרות יתקיים הערב בבני ברק בראשות הרבנית קולדצקי ונשות חינוך
היום (שלישי) יתקיים בבני ברק כינוס ייחודי במסגרת יוזמות "חנוך לנוער", המוקדש ליום עיון מעמיק בסוגיות החינוך המעסיקות את דורנו, במיוחד עם האתגרים ההולכים וגדלים בגידול ילדים בגיל ההתבגרות.
האירוע, המיועד לנשים ואמהות לילדים, צפוי למשוך אליו מאות משתתפות המעוניינות לשמוע ולהתייעץ בנושאים קריטיים הנוגעים לחינוך הילדים בעידן הנוכחי. במהלך הערב, יתקיים פאנל בהשתתפות נשות חינוך מוכרות ומנוסות, שידונו באתגרים המרכזיים וההתמודדויות היומיומיות שהורים חווים מול ילדיהם.
שיאו של הכינוס יהיה בנאומה של הרבנית הידועה מרת לאה קולדצקי, שתשתף תובנות ייחודיות ותעניק כלים מעשיים לאמהות להתמודד עם הסוגיות המורכבות של חינוך הילדים.
האירוע מתקיים ביוזמת האגף לתרבות יהודית ובשיתוף עיריית בני ברק, כחלק ממאמץ מתמשך להעניק להורים כלים וידע בהתמודדות עם שאלות החינוך בעידן הנוכחי.
נשות החינוך המשתתפות בכינוס מבקשות להאיר את הבעיות המרכזיות, אך גם להדגיש את התקווה ואת הדרכים החיוביות לעבודה משותפת עם הילדים, מתוך הבנה עמוקה של צורכיהם וגידולם בדרך תורה ומוסר.
מדוע סירב האדמו"ר לקבוע מזוזה ב'קאווע שטיבל' החדש?
משה ויסברג
30.01.25
פרשת בא; דיני תפילין לאבל | הרב מאיר אשר לוגאסי
הרב מאיר אשר לוגאסי
30.01.25
הלכה שבועית: חיוב טבילת כלים לכלי חרס המצופים בחומר זכוכית
חיים לוין
30.01.25
האדמו"ר לחסידים: תלמדו מהחטופה ששמרה שבת וכשרות בשבי
משה ויסברג
01.02.25
אמא של הילד בן ה-3 שנשרף בכל גופו בבקשה מטלטלת
בשיתוף קופת העיר
30.01.25
הטרגדיה בקרית יובל: "נפטר בחטף מחיידק אלים בלי להיפרד מילדיו"
בשיתוף קופת העיר
02.02.25