מוטי קסטל: פרסום ראשון. בג"צ קבע דיון בעתירת הרוגלות בעוד חודשיים בתאריך 04/06/25. זאת לאחר ההחלטה מהחודש שעבר לקבוע דיון "בהקדם". הרכב השופטים שהיה עמית, סולברג ושטייניץ - הוחלף לעמית, וילנר וכשר. כשר הוא השופט שהוציא את ההחלטה להגביל את עבודת ועדת הרוגלות.
נחשפה מחרטה לייצור מטבעות מזויפים של עשרה שקלים
מחרטה לייצור מטבעות מזויפים של עשרה שקלים נחשפה בפעילות היחידה המרכזית של מחוז צפון ולוחמי מג"ב בישוב יפיע. שני חשודים נעצרו

במהלך פעילות של היחידה המרכזית במחוז הצפוני ולוחמי מג"ב פשטו הכוחות אתמול (שני) על מתחם מגורים בכפר יפיע ועצרו 2 חשודים במעורבות בייצור מטבעות מזויפים של 10 שקלים.
במהלך החיפוש, נתפסה מחרטה מתקדמת המשמשת לייצור המטבעות, כמו גם כמויות גדולות של חומרי גלם לייצור המטבעות המזויפים בשלבים שונים של הייצור טרם הפצתם.
2 החשודים תושבי המקום נעצרו להמשך חקירתם ביחידה המרכזית של מחוז צפון וכלל הממצאים נתפסו.
מהמשטרה נמסר כי "משטרת ישראל תמשיך במאבקה הנחוש כנגד ייצור והפצה של מטבעות מזויפים, אשר גורמים לנזק כלכלי משמעותי למשק ותפעל למיצוי הדין עם המעורבים".




שורד השבי טל שהם בנאום באו"ם: "שתו מים מלוחים של אסלה"
ישראל לפקוביץ
04.04.25
רק בן 6: ילד שרכב על אופניים נפגע ממיניבוס בבני ברק
יצחק וייס
04.04.25
כתב אישום הוגש נגד אייל יפה
יצחק וייס
10:59
אסון ורסאי: זה מה שיוקם במקום בו נהרגו עשרות חוגגים
קובי ברקת
03.04.25
עשרות דגים אקזוטיים ומסוכנים נתפסו במגדל יוקרה בתל אביב
חני לוין
04.04.25
הפרט שסיבך את צביקה קליין והפך את עדותו לחקירה באזהרה
יצחק וייס
03.04.25