גורם מדיני לכלי התקשורת: ״בניגוד לדיווחים השקריים - המחבל מרואן ברגותי לא ישוחרר אם וכאשר תבשיל עסקה לשחרור החטופים״.
מתכון לסופגניות קלאסיות אווריריות ומוצלחות
מחפשים מתכון מוצלח לסופגניות עננים אווריריות ומוצלחות שיעשו לכם את חנוכה? המתכון הזה בשבילכם, סופגניות קלאסיות אווריריות ברמות ממולאות בריבת תות ומצופות במלא אבקת סוכר
מתכון לסופגניות קלאסיות אווריריות ומוצלחות / שרה שבבו
המצרכים לסופגניות קלאסיות אווריריות ומוצלחות:
לבצק:
- 500 גרם קמח
- 1 כף שמרים יבשים או 25 גרם שמרים טריים
- 100 גרם סוכר (½ כוס)
- 1 סוכר וניל
- 250 מ"ל חלב
- 1 ביצה + חלמון
- 40 גרם חמאה
- ¼ כפית מלח
למילוי:
- ריבת תות / ריבת חלב
אופן ההכנה לסופגניות קלאסיות אווריריות ומוצלחות:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק ומתחילים ללוש במשך 10 דקות (הבצק מעט דביק וזה בסדר)
- מתפיחים שעה וחצי ועד להכפלת הנפח ומחלקים את הבצק לכדורים במשקל 70 גרם
- מכדררים מהבצק כדורים בגודל בינוני ומניחים כל כדור על ריבוע נייר אפיה
- משמנים מעט שלא יווצר קרום, מכסים ונותנים התפחה נוספת במשך כשעה.
- בסיר רחב ממלאים שמן עמוק ומחממים לטמפרטורה של 160- 170 מעלות.
- מעבירים את הסופגניות לטיגון עם נייר האפיה וכשהוא מתנתק שולפים אותו החוצה.
- מטגנים את הסופגניות מכל צד עד להזהבה
- מעבירים למגש, ממלאים בריבה או בכל ממרח שאוהבים מפדרים באבקת סוכר ונהנים
הערות חשובות:
- אל תוותרו על ההתפחה השניה כדי שהסופגניות יצאו אווריריות, יצופו בטיגון ויקבלו את הפס הלבן המדובר.
- השמן צריך להיות בטמפרטורה של 160- 170 מעלות, אם הטמפרטורה של השמן תהיה גבוהה מידי הסופגניה תישאר בצק בפנים
- חשוב לשים את הסופגניות בטיגון עם נייר האפיה
בהצלחה רבה ובתאבון