השר סמוטריץ׳ לינון מגל: ״אם יכנס סיוע שיגיע לחמאס אני לא נשאר בממשלה״.
עו"ד עמית חדד נפגש עם שרוליק איינהורן בסרביה ויתחיל לייצגו בפרשה
עו"ד חדד נפגש עם היועץ לשעבר של נתניהו בסרביה. בכתב האישום בפרשת הדלפת המסמכים המסווגים, מוזכר איינהורן כמי שהעביר בפועל את המידע המסווג לעיתון הגרמני "בילד"

שרוליק איינהורן, יועץ לשעבר של ראש הממשלה נתניהו ואחד החשודים בפרשת המסמכים המסווגים, שכר את שירותיו של עורך הדין עמית חדד, עורך דינו של ראש הממשלה בתיקי האלפים. לצידו שכר אינהורן גם עו"ד נוסף, ליאור אפשטיין. ב'הארץ' נחשף היום, כי חדד טס לאחרונה לסרביה כדי להיפגש עם איינהורן השוהה שם.
כזכור, בכתב האישום נגד אלי פלדשטיין ואיש המילואים בפרשת הדלפת המסמכים המסווגים, מוזכר איינהורן כמי שהעביר בפועל את המידע המסווג לעיתון הגרמני "בילד". המשטרה מתקשה לחקור בפרשה את איינהורן, השוהה כבר תקופה ארוכה בחו"ל.
עוד דווח ב'הארץ', כי בשבועות האחרונים הופעלו לחצים כבדים על משפחתו של פלדשטיין, כדי שיחליף את הייצוג המשפטי שלו בעורך דין אחר. לפי הפרסום פעילים ועסקנים פוליטיים פנו לבני המשפחה ואחד מהם אף הציע לממן את ההגנה המשפטית של פלדשטיין, במידה שעורך הדין יוחלף.
את פלדשטיין מייצג כיום עורך הדין עודד סבוראי, שאמר לאחרונה בראיון לתקשורת כי פלדשטיין פעל בשם לשכת נתניהו. על רקע זה, החל מה שמגדירים במשפחתו של פלדשטיין כ"מסע לחצים כבד". בין השמות שהוצעו למשפחה היה גם שמו של עו"ד עמית חדד.
זיהום אוויר גבוה בנגב, גוש דן השפלה וירושלים
יענקי פרבר
22.04.25
לראשונה בישראל: למור בסכנת הכחדה נתפס יחד עם חיות נוספות
חני לוין
22.04.25
נשקו האישי של רומן גנדל הי"ד שנפל במלחמה הוענק למשפחתו
יצחק וייס
22.04.25
"לא עברתי עבירה, הושתקתי באיומים": ראש הישיבה תובע את השב"כ
אלי קליין
22.04.25
הלכה לעולמה 24 שנים אחרי רצח בנה בלינץ' ברמאללה
אוריאל פיליפ
22.04.25
ללא צנזורה: משפחת החטוף התירה לפרסום קטע נוסף מהסרטון שצולם בשבי
שלו שינברג
22.04.25