רשת ב׳: לו״ז נתניהו בוושינגטון - יום שני: פגישה עם סטיב וויטקוף - מה שמכונה ״תחילת המו״מ על השלב השני של העסקה״. יום שלישי בשעות אחה״צ: פגישת טראמפ נתניהו וארוחת ערב רשמית. יום רביעי: פגישה בפנטגון עם שר ההגנה. יום חמישי: פגישות עם מנהיגי בית הנבחרים והסנאט.
אבל במאה שערים: הרה"ח ר' משה דייטש ז"ל
מנהל מנין ותיקין בשוק מאה שערים הרה"ח ר' משה דייטש ז"ל מגדולי העסקנים בירושלים הלך לעולמו לאחר מחלה קשה בגיל 55 | הלוויתו הלילה מבית המדרש תולדות אברהם יצחק להר הזיתים
ברוך דיין האמת: מירושלים מגיעה הידיעה המעציבה על פטירתו של הרה"ח רבי משה דוד דייטש ז"ל, מנהל מנין ה'ותיקין' המיתלוגי במאה שערים, מחברי חברא קדישא פרושים וחבר הנהלת העדה החרדית, שנפטר אחרי מחלה קצרה והוא בן 55 בפטירתו.
המנוח ז"ל נולד לאביו הרה''ח ר' מנחם מאניש דייטש ז''ל ולאמו מרת שניידל. בבחרותו למד בישיבת תולדות אהרן ובהגיעו לפרקו נשא את רעייתו, בתו של הרה''ח ר' אלכסנדר קרויס שליט''א.
המנוח התקשר לחצר חסידות תולדות אברהם יצחק והיה שם מגדולי הפעילים למען הקמת הקהילה בעת היווסדה. היה מקורבו ונאמן ביתו של הגאון רבי מאיר ברנסדרופר, בעל הקנה בשם זצ''ל.
במשך שנים הפעיל את מנין ותיקין המיתולוגי ב'ביהמ''ד אמריקא' במאה שערים שהיה לשם דבר והרבה בחורי ישיבות בני חו"ל התפללו שם.
כמו כן עסק בארה"ב בעסקנות והיה חבר הנהלת העדה החרדית וכן גמל חסד עם המתים והיה חבר בח''ק הראשית והכללית פרושים בירושלים.
חלה בחודש אלול האחרון ולדאבון לב הערב נפטר לבית עולמו. השאיר אחריו את משפחתו, תשעה ילדים ובתו הצעירה לפני חתונתה.
הלוויתו תצא בשעה 12:00 בלילה מבית המדרש תולדות אברהם יצחק במאה שערים להר הזיתים.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
אלמנת ההרוג בחזור מהלווית 'בבא סאלי' הלכה לעולמה
משה ויסברג
26.01.25
טרגדיה בשבת בבני ברק: פעוט בן 9 חודשים לא התעורר משנתו
יוסף גליק
01.02.25
ראש הכולל מבני ברק: הגאון רבי רפאל אזואלוס זצ"ל
משה ויסברג
26.01.25
אבל בבורו פארק: הגאון שמסר שיעורים והתייסר הלך לעולמו
משה ויסברג
29.01.25
אלמנת הלמדן מחסידות גור: מרת דבורה מלכה רוזנברג ע"ה
משה ויסברג
01.02.25
מלא באהבה לארץ ישראל: האחים רוטמן קרעו קריעה על אביהם
משה ויסברג
30.01.25