ניצן שפירא: בניגוד לדיווחים - לא זוהה כרגע שיגור מתימן לישראל.
למרות הפסקת האש: ענקית התעופה דוחה את חזרתה
קבוצת התעופה הגדולה באירופה, לופטהנזה, הודיעה כי על אף הפסקת האש בין ישראל לחיזבאללה - לא תחזור לשמי הארץ לפחות עד סוף ינואר

אכזבה גדולה לישראלים: לופטהנזה, קבוצת התעופה הגדולה באירופה, שכוללת את החברות לופטהנזה איירליינס, סוויס, אוסטריאן איירליינס, בראסלס איירליינס ויורו ווינגס - לא תחזור לישראל לפחות עד סוף חודש ינואר.
הודעה זו של החברה מגיעה למרות הפסקת האש בין ישראל לחיזבאללה. לצד זאת, חברת אייר אירופה הספרדית הודיעה על חזרתה לישראל החל מה-18 בדצמבר.
היום יעברו בנמל התעופה בן גוריון כ-38,300 נוסעים ב-237 טיסות בינלאומיות נכנסות ויוצאות. בסך הכל יצאו היום כ-18,400 נוסעים בטיסות בינלאומיות, ויכנסו לישראל 19,900 נוסעים.
בשבוע שעבר חברת Wizz Air הודיעה על החזרת פעילותה בישראל בהדרגה. החל מ-20 לדצמבר יופעל הקו מתל אביב ללרנקה, במסגרת של 4 טיסות בשבוע.
סוף לבירוקרטיה: בירור מצב רישיון הנהיגה שלכם דרך האתר
קובי ברקת
25.03.25
מחיר הדלק מזנק: רוצו לתדלק לפני חצות
קובי ברקת
30.03.25
הנוסעים בהלם: נמל התעופה יושבת מחר
קובי ברקת
31.03.25
לא עוצרים באדום: עד כמה התופעה חמורה?
קובי ברקת
23.03.25
החל ממחר: טרמינל 1 חוזר לפעילות
קובי ברקת
25.03.25
שלוש רכבות בשעה: שדרוג משמעותי ברכבת ישראל
קובי ברקת
25.03.25