רשת ב׳: ערוץ ׳קהיר ניוז׳ המצרי מפרסם: חמאס בוחן את ההצעה הישראלית שקיבל מהמתווכים וצפוי להגיש את תגובתו במהלך השעות הקרובות.
ד"ר מרדכי קידר על המורדים בסוריה: "צריך לסייע להם"
"אנשי ההנהגה של חיזבאללה כיום הם מספיק נמוכים בהיררכיה כדי שלא יהיו להם ביפרים ולכן לא נפגעו"

המזרחן, מרדכי קידר מאוניברסיטת בר-אילן, שוחח עם גדי נס ב-104.5fm בעקבות השתלטות המורדים בסוריה על חלקים במדינה.
"הם התחילו את זה ביום שנחתם הסכם הפסקת האש בלבנון", הסביר. כל עוד ישראל כתשה את חיזבאללה, אז זה בסדר, מבחינתם שישראל תמשיך".
לדבריו, "ברגע שישראל הפסיקה, אז הם יכולים עכשיו לנצל את העובדה שחיזבאללה חלש ולא יכול לעשות להם את מה שהוא עשה בשנים הקודמות", אמר קידר והוסיף: "כל עוד הם פועלים על פי האינטרס הישראלי, צריך לסייע להם".
"למעשה הם עכשיו בדרך לחסל את המיליציות האיראניות בסוריה, את חיזבאללה ואת אסד", הסביר.
על חיזבאללה: "נמצא עכשיו בנקודת שפל שלא היתה שנים רבות, מאז שהשתלט על לבנון בשנות ה-80. אנשי ההנהגה של חיזבאללה כיום הם מספיק נמוכים בהיררכיה כדי שלא יהיו להם ביפרים ולכן לא נפגעו".
במהלך תקיפה בעזה: מה הוביל לנפילת הפצצה ביישוב הישראלי?
צביקה סגל
15.04.25
לקראת תקיפה באיראן? חימוש אמריקני נחת בישראל
ישראל לפקוביץ
15.04.25
משחזרים את ליל היירוטים הדרמטי: הטייסים האמריקאים נחשפים
יענקי פרבר
15.04.25
חמאס דחה את ההצעה הישראלית, נתניהו ביקר ברצועה
ישראל לפקוביץ
15.04.25
בגלל שיחת סלון של עובדת שב"כ: כך כמעט סוכל מבצע שחרור החטופים
צביקה סגל
15.04.25