מבזקים +
תל אביב 12°c
באר שבע 12°c
חיפה 12°c
ירושלים 12°c
בית שמש 12°c
בני ברק 26°c
אשדוד 12°c
כ"ט כסלו התשפ"ה | 30.12.2024
תל אביב 12°c
באר שבע 12°c
חיפה 12°c
ירושלים 12°c
בית שמש 12°c
בני ברק 26°c
אשדוד 12°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

אורחת על הפלטה: קציצת חמין מהבילה ושבתית

קציצת בשר מושלמת שנחה בסיר החמין עד לסעודת הבוקר, נפרסת איך שאתם רוצים ומתחסלת במהירות האור

אורחת על הפלטה: קציצת חמין מהבילה ושבתית
קציצת בשר צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1/2 ק"ג בשר טחון/הודו טחון
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 1 ביצה
  • 1/3 כוס שמן
  • בצל מגורד או קישוא מגורד
  • תבלינים: פפריקה, תבלין סטייק/שווארמה, כוסברה טחונה, אבקת מרק

אופן ההכנה:

  1. בקערה נערבב את הטחון עם הקמח, הביצה, השמן והבצל המגורד
  2. נוסיף תבלינים ואם העיסה יבשה, נוכל להוסיף מעט מהרוטב של החמין (לרוב אין צורך).
  3. כשהעיסה אחידה, נעביר אותה כמו שהיא, בזהירות לסיר החמין אל תוך הרוטב. (כשהחמין ברובו מבושל)
  4. נשאיר לבישול יחד עם החמין ושמירת החום על הפלטה עד זמן סעודת הבוקר.

בתיאבון ושבת שלום!

 צבע אדום

art