מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 15°c
חיפה 16°c
ירושלים 11°c
בית שמש 14°c
בני ברק 25°c
אשדוד 17°c
כ' כסלו התשפ"ה | 21.12.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 15°c
חיפה 16°c
ירושלים 11°c
בית שמש 14°c
בני ברק 25°c
אשדוד 17°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

שניצל חזה עוף, רך כמו פרגית!

מה מכינים לארוחה עיקרית? משהו קליל ושיתן הרגשה של מסעדה, אבל ישמור לנו על האנרגיות? חזה עוף שניצל, בתיבול עדין, רך ועסיסי במיוחד!

שניצל חזה עוף, רך כמו פרגית!
חזה עוף צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 2 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצלים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • בצל גדול (לא חובה!)
  • תבלינים: תבלין שווארמה, מלח, פלפל שחור, טימין או תבלין כוסברה ומעט פפריקה / צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

  1. פורסים בצל על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
  2. את כל השניצלים מכניסים לקערה ומתבלים, מוסיפים את השמן זית ומורחים היטב מכל הכיוונים
  3. מפזרים את השניצלים על הבצל הפרוס ומכניסים לתנור חם למשך 15 דקות בחום של 200 מעלות.

בתיאבון ולבריאות!

 צבע אדום

art