מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למילפיי אלפחורס

מילפיי אלפחורס אלגנטי וטעים להפליא. שכבות עדינות של בצק עלים, קצפת אוורירית וריבת חלב, מעוטרות בקוקוס קלוי. קינוח מושלם לארוחה חגיגית או לאירוח מיוחד

מתכון למילפיי אלפחורס
מילפיי אלפחורס צילום: אסתי

מתכון למילפיי אלפחורס / אסתי

המצרכים למילפיי אלפחורס:

  • 1 חבילת בצק עלים
  • ריבת חלב
  • קוקוס קלוי

לקצפת:

  • 750 מ' שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 3 כפות סוכר
  • 6 כפות פודינג וניל

אופן הכנה למילפיי אלפחורס:

  1. חותכים בצק עלים לריבועים קטנים בגודל חצי קלף
  2. מניחים את ריבועי הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור, מעל הבצק מניחים נייר אפיה נוסף ומעליו תבנית נוספת של תנור זהה לתבנית שמלמטה (בכדי שהבצק לא יתנפח)
  3. מכניסים לתנור ביחד עם התבניות שמעל ואופים בחום בנוני במשך כ 25 -30 דקות עד להזהבה

הכנת הקצפת:

  1. בקערה מכניסים את מצרכי הקצפת ומקציפים הייטב עד לקבלת קרם חלק

ההרכבה:

  1. מניחים ריבוע בצק אפוי מזלפים בעזרת שקית זילוף מהקצפת ומזלפים מעט ריבת חלב
  2. מניחים מעל הקצפת ריבוע נוסף מזלפים מעליו קצפת ומעל מקשטים במעט ריבת חלב וקוקוס קלוי

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון חלבי מתכון לקינוח מתכון למילפיי מתכון למילפיי אלפחורס

 צבע אדום

art