עמיחי שטיין: גורם בחמאס לרויטרס: חמאס החליט שלא להשיב או לנהל שיח על ההצעה שהגישה ישראל במסגרת המגעים לעסקת החטופים (ההצעה לשחרר 11 חטופים תמורת 40 ימי הפסקת אש).
רוטמן שוחח עם המפגינה למען החטופים, וזה מה שגילה
חה״כ שמחה רוטמן סיפר לצעירי הציונות הדתית על המפגש עם המפגינה: ״ישבתי באמצע הלילה חצי שעה ודיברתי איתה, והיא מספרת לי כמה היא מפגינה בשביל החטופים אבל אז היא אמרה שהיא חסמה לי בתקופת הרפורמה את הכבישים; אמרתי לה, לא הבנתי, את מפגינה בגלל החטופים או בגלל הרפורמה?"

ח״כ שמחה רוטמן השתתף בפודקסט של צעירי הציונות הדתית וסיפר על מפגש שהיה לו עם מפגינה שפגש סמוך למשרד האוצר. במהלך השיחה איתה הוא גילה שהיא הפגינה נגדו בתקופת הרפורמה, וטען שזאת הסיבה האמיתית שהיא מפגינה גם כעת.
״בשבוע שעבר יצאתי מפגישה במשרד האוצר, והייתה שם מפגינה מהאוהל פה ליד שבאה וצעקה עלי לעשות הכל כדי להשיב את החטופים״, סיפר רוטמן. ״ישבתי באמצע הלילה חצי שעה ודיברתי איתה, והיא מספרת לי כמה היא מפגינה בשביל החטופים״.
רוטמן המשיך: ״אבל אז היא אומרת שהיא חסמה לי בתקופת הרפורמה את הכבישים כשהייתי ברמת השרון: אמרתי לה, לא הבנתי, את מפגינה בגלל החטופים? בגלל הרפורמה? את מפגינה בגלל הממשלה!".
על השאלה האם הוא רוצה שהרפורמה תעבור אחרי המלחמה השיב רוטמן: ״אני חושב שהרפורמה זה מונח שהוא קצת משונה, כשאתה שואל את עצמך מה זאת הרפורמה, לכאורה זה מה שיריב לוין הציג במסיבת העיתונאים של התוכנית לתיקון מערכת המשפט שלו, אבל כל דבר שאני עושה בתחום מערכת המשפט אנשים אומרים שהוא חלק מהרפורמה. תיקון מערכת המשפט צריך לקרות, ויקרה בעתיד״.
לסיום, הצעירים שאלו את רוטמן מה הוא עושה בזמנו החופשי, והוא השיב: "מלבד השבתות קשה למצוא זמן חופשי, בטח מאז שהתחילה הרפורמה והמלחמה שהכל נהיה יותר אינטנסיבי. בעבר כשהיה זמן חופשי הייתי בעיקר רוכב על אופניים והיו לי קצת תחביבי מטבח".
בשורה: מליאת הכנסת אישרה את הקמת הרשות למאבק בעוני
אברהם פריינד
31.03.25
אופיר סופר השתתף בצעדה לגיוס חרדים, גפני תקף: "כפוי טובה"
יצחק וייס
02.04.25
מתכונן לבחירות: נפתלי בנט רשם מפלגה חדשה
יצחק וייס
01.04.25
נתניהו כעת בדרכו להעיד במשטרה | עדותו במשפט הסתיימה בפתאומיות
יצחק וייס
31.03.25
נתניהו במתקפה על בר: "קיבל הטבה של אלפי דולרים מקטר"
שלו שינברג
02.04.25
ישראל ביטלה את כל המכסים שהוטלו עד היום על מוצרים מארה"ב
אברהם פריינד
01.04.25