׳ישראל היום׳: השרה מירי רגב הגישה היום תביעה על סך 150 אלף שקלים נגד עיתונאי ׳הארץ׳ אורי משגב - בגין לשון הרע.
דיווח: חיזבאללה העביר תשובה להצעת הפסקת האש. מחכים להוכשטיין
דיווחים בלבנון כי המתווך האמריקני עמוס הוכשטיין יגיע ביום שלישי לשיחות עם לבנון אולי לקראת הסכם עם חיזבאללה. בממשל האמריקני שוררת "אופטימיות זהירה" לגבי האפשרות שלבנון וחיזבאללה יאשרו את ההסכם

עמוס הוכשטיין, שליחו של נשיא ארה"ב ג'ו ביידן שעוסק במשא ומתן להפסקת אש עם חיזבאללה, צפוי להגיע לביירות השבוע, כדי לקבל את תשובת לבנון להצעה הישראלית-אמריקנית. גורם ישראלי בכיר אמר לווינט: "ההסדרה נמצאת על הפרק. יש דין ודברים מאחורי הקלעים. הגברת התקיפות היא סימפטום של ניסיון לסגור עסקה".
על פי הדיווח, אם תחול התקדמות בלבנון, הוכשטיין עשוי להגיע גם לישראל. בישראל מעריכים שלבנון תנסה לעשות עוד מקצה שיפורים בהסכם. גורמים בכירים ציינו כי איראן לא תמנע מלבנון להגיע להסדרה בעת הזאת. "האיראנים רוצים להרגיע עכשיו, הם שחקנים לטווח ארוך. מבחינתם אין מניעה להגיע להסדרה", אמרו הבכירים.
מקורות בלבנון מסרו לעיתון הסעודי א-שרק אל-אווסט כי יו"ר הפרלמנט בביירות נביה ברי נשאר בקשר עם הוכשטיין כדי להציג לישראל את הטיוטה הסופית של תשובתם. על פי הדיווח תגובת לבנון "לא תהיה שלילית, אך תכלול הערות".
בכאן 11 דווח, כי בממשל האמריקני שוררת "אופטימיות זהירה" לגבי האפשרות שלבנון וחיזבאללה יאשרו את ההסכם. עם זאת, טרם ברור מה תהיה עמדת חיזבאללה בנוגע לסעיף במתווה המאפשר לישראל חופש פעולה במקרה של הפרת ההסכם מצדו.
השגריר האמריקני החדש דחה בקשה ללחוץ על ישראל להכניס אספקה לעזה
שלו שינברג
21.04.25
שמות ושורדים בצעדה אחת: מסר חזק ממצעד החיים
יענקי פרבר
24.04.25
דיווח ב-BBC: הצעה חדשה להפסקת האש בין ישראל לחמאס
יענקי פרבר
21.04.25
הרצוג לשגריר ארה"ב: "עלינו להתמודד עם האיום האיראני בנחישות ובעוצמה"
יענקי פרבר
21.04.25
אזהרה לישראלים בחו"ל מ"יום זעם" עולמי לתמיכה בפלסטינים
יענקי פרבר
21.04.25
ברקע המו"מ עם איראן: הגנרל האמריקני הבכיר הגיע לביקור בישראל
שלו שינברג
24.04.25