ניר דבורי: אזעקה נשמעה באילת בעקבות מחשש לחדירת כלי טיס עוין.
מתכון לבורקס גבינות ותרד
בורקס גבינות ותרד ביתי מושלם! שילוב מנצח של טעמים, בצק עלים פריך ומלית עשירה בטעמי תרד וגבינות. סוד הטעם המיוחד טמון בשילוב של גבינות שונות והתרד הטרי. מתכון פשוט וברור, מושלם למתחילים
מתכון לבורקס גבינות ותרד / שף חיים בורנשטיין
המצרכים לבורקס גבינות ותרד:
- 1 חבילת בצק עלים
- מעט קמח
למלית הגבינות:
- 150 גר' בולגרית
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 חבילת תרד עלים שטוף טוב
- 2 כפות גבינת שמנת נפוליאון
- 1 כף פירורי לחם
- 1 גבינת חמד
- 1 כפית מלח
לציפוי:
- ביצה טרופה
- שומשום
אופן הכנה לבורקס גבינות ותרד:
- לתוך מסננת קוצצים ושוטפים היטב את עלי התרד.
- בקערה, מכניסים את כל מצרכי המלית ומערבבים הייטב
- מרדדים את בצק העלים על משטח העבודה עם מעט קמח
- חותכים ריבועים מבצק העלים וממלאים כל ריבוע בצק במלית הגבינות
- סוגרים ומהדקים הייטב למשולשים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מברישים את הבורקסים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות ואופים במשך כ20 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון