ח״כ יולי אדלשטיין בוועדת חוץ וביטחון: ״איש מחברי הוועדה לא חושב שאם יהיו סנקציות - ישר הצעיר החרדי בגיל 19 ירוץ לצבא״.
אלמונים השחיתו וגנבו זרי זיכרון לקורבנות ליל הבדולח
זרי זיכרון ליהודים שנרצחו, נגנבו בגרמניה. הזרים הונחו באנדרטה מיוחדת בבית הכנסת לזכר ליל הבדולח. ראש עיריית גרה, קורט דננברג התייחס לכך, ודיבר על "הרס בלתי מתקבל על הדעת שהיה ממוקד לחלוטין"

אלמונים גרמו נזק וגנבו זרי זיכרון לקורבנות ליל הבדולח בעיר גרה שבמזרח מדינת תורינגיה בגרמניה. לפי גורמים בעיר, הזרים הונחו באנדרטה מיוחדת בבית הכנסת לזכר ליל הבדולח, המשטרה פתחה בחקירה ומחפשת כעת עד ראיה.
ראש עיריית גרה, קורט דננברג התייחס לכך, ודיבר על "הרס בלתי מתקבל על הדעת שהיה ממוקד לחלוטין". הוא ציין כי זו לא רק עבירה פלילית, "אלא גם מכה רגשית לאזרחים הרבים". אנשים רבים התכנסו ליד אבן הזיכרון ב-9 בנובמבר השנה כדי לדבר על העבר.
לטענת העירייה, אירעו מקרים נוספים של ונדליזם וגניבת זרי זיכרון בשנים האחרונות. זה תמיד דווח למשטרה שעצרה את הגנבים.
בנוסף בסוף השבוע האחרון בהילדבורגהאוזן - סקסוניה כמה מבנים, כולל בית ספר ומבנה של העירייה וכן לוח זיכרון לקורבנות ליל הבדולח, היו מכוסים במדבקות של ימין קיצוני. גם זר שהונח על לוח הזיכרון נהרס. בויימאר - תורינגיה, אלמוני השחית את הכתובת על אבן זכרון לקורבנות השואה.
לא נולדה במטוס אבל זכתה לטיסות חינם במשך שנה שלמה
ליפא גינסברגר
06.04.25
במקום פקידים: סערה בפרלמנט האירופאי על רקע שימוש בצ'אט AI
אוריאל פיליפ
06.04.25
אנגליה: תוגש תלונה נגד 10 חיילי צה"ל בעלי אזרחות בריטית
אלי קליין
11:11
התנאי האיראני לארה"ב - והאיום של הבכיר: "מחזיקים בכוח חסר מעצורים"
שלו שינברג
06.04.25
בשל החשש מטראמפ: המיליציות העיראקיות מוכנות להתפרק מנשקן
שלו שינברג
10:07
אדם ניסה לפתוח דלתות חירום בזמן טיסה ממלזיה לאוסטרליה
ישראל לפקוביץ
09:07