׳כאן 11׳: המחלוקת בין צמרת המשטרה לפרקליט המדינה: אין הצדקה למעצר עד תום ההליכים של פלדשטיין, ניתן להסתפק בסעיף עבירה מופחת בפרשה.
עשיר ושבתי: אורז לבן עם כנפי עוף בתחתית
הוא שבתי ומעורר עניין ומכובד להגיש אותו לשולחן ליד מנה עיקרית (או בלעדיה!) אורז עם כנפיים מטוגנות בסיר אחד!
המצרכים:
- 1,200 גרם כנפי עוף נקיות
- 2 גזרים
- בצל
- צרור כוסברה קצוצה
- 5 כוסות אורז
- מלח, פלפל, כמון טחון, כורכום, אבקת מרק
- מעט שמן
אופן ההכנה:
- מחממים מעט שמן בסיר רחב ועמוק. קוצצים את הגזר לקוביות ומטגנים, קוצצים את הבצל ומוסיפים לטיגון, מתבלים עם כפית כמון ונגיעה של כורכום.
- מחממים במחבת מעט שמן, ומתבלים בכמון, במלח, בפלפל ובכורכום. צורבים את הכנפיים משני הכיוונים.
- לאחר מכן מעבירים את הכנפיים לסיר הירקות המטוגנים, מוסיפים אורז על הכנפיים שבסיר וממלאים במים רותחים.
- מוספים מלח ואבקת מרק לפי הטעם, וממשיכים לבשל יחד עוד כעשרים דקות על אש נמוכה או עד שהאורז מתרכך.