מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 20°c
ירושלים 15°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 20°c
ט"ו חשון התשפ"ה | 16.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 20°c
ירושלים 15°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

עשיר ושבתי: אורז לבן עם כנפי עוף בתחתית

הוא שבתי ומעורר עניין ומכובד להגיש אותו לשולחן ליד מנה עיקרית (או בלעדיה!) אורז עם כנפיים מטוגנות בסיר אחד!

עשיר ושבתי: אורז לבן עם כנפי עוף בתחתית

המצרכים:

  • 1,200 גרם כנפי עוף נקיות
  • 2 גזרים
  • בצל
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 5 כוסות אורז
  • מלח, פלפל, כמון טחון, כורכום, אבקת מרק
  • מעט שמן

אופן ההכנה:

  • מחממים מעט שמן בסיר רחב ועמוק. קוצצים את הגזר לקוביות ומטגנים, קוצצים את הבצל ומוסיפים לטיגון, מתבלים עם כפית כמון ונגיעה של כורכום.
  • מחממים במחבת מעט שמן, ומתבלים בכמון, במלח, בפלפל ובכורכום. צורבים את הכנפיים משני הכיוונים.
  • לאחר מכן מעבירים את הכנפיים לסיר הירקות המטוגנים, מוסיפים אורז על הכנפיים שבסיר וממלאים במים רותחים.
  • מוספים מלח ואבקת מרק לפי הטעם, וממשיכים לבשל יחד עוד כעשרים דקות על אש נמוכה או עד שהאורז מתרכך.

 צבע אדום

art