הבחירות לרשויות המקומיות במחוז הדרום שנדחו בעקבות המלחמה תתקיימנה ביום שלישי הקרוב: משרד הפנים הודיע כי ההכנות ליום הבוחר הושלמו.
למבינים: כבד עוף ברוטב יין אדום
הכנת כבדים לאניני טעם נראית מורכבת, אך למעשה היא דורשת 3 שלבים שמאד קל ליישם, והתוצאה: עושה אותך שפית של העולם!
מצרכים:
- 1 ק"ג כבד עוף טרי או קפוא
- 2 בצלים גדולים
- 3/4 כוס יין יבש
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, תבלין סטייק
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- נצלה את הכבדים על רשת כבדים על אש חיה מכל הכיוונים תוך שימת לב לא לשרוף אותם.
- במחבת גדולה נטגם 2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות. נתבל ונמתין עד להשחמה. נוסיף את היין ונערבב קלות.
- נניח את הכבדים הצלויים על מגש או בתבנית ונשפוך מעל את הרוטב.
מוצלח ממש עם פירה או בפיתה טריה!
בתיאבון!