מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 19°c
בית שמש 24°c
בני ברק 32°c
אשדוד 24°c
י"ד חשון התשפ"ה | 15.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 19°c
בית שמש 24°c
בני ברק 32°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

שעועית ירוקה מוקפצת – עם 2 רכיבים בלבד!

להכין שעועית ירוקה מוקפצת ובריאה בסיר - זה הדבר הכי קל והכי מהיר למי שמעונין באוכל טוב מלא בסיבים תזונתיים, דל קלוריות וטעים!

שעועית ירוקה מוקפצת – עם 2 רכיבים בלבד!
שעועית ירוקה מוקפצת צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 חבילת שעועית ירוקה שלימה (700 – 1000 גרם) קפואה
  • 1 כף גדושה מלח
  • חצי כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. נדליק סיר על אש גבוהה ונמתין להתחממות
  2. נוסיף את השעועית הירוקה (הקפואה!) לסיר וניתן לה להפריש נוזלים
  3. נמלח את שעועית ונוסיף שמן ונערבב קלות עד לקבלת מרקם רך וחם של השעועית
  4. אפשר לחכות עד לשינוי הצבע לבהיר יותר ואפשר להמתין רק עד חימום מלא של השעועית – לפי הטעם שלכם!

בתיאבון ולבריאות!

 

 צבע אדום

art