הבחירות לרשויות המקומיות במחוז הדרום שנדחו בעקבות המלחמה תתקיימנה ביום שלישי הקרוב: משרד הפנים הודיע כי ההכנות ליום הבוחר הושלמו.
הסוד לפסטה נוסטלגית מושקעת: בצל שרוף בקצוות | מתכון סודי
יש סוד אחד קסום במיוחד לפסטה ברוטב אדום עם טעם נוסטלגי: בצל שרוף בקצוות! בואו לגלות את המתכון וליהנות!
מצרכים:
- 1 בצל גדול
- 1 חבילת פסטה
- 2 כוסות רסק עגבניות
- 1/5 ליטר מים (לרוטב)
- תבלינים: מלח, פלפל (כפית) כפית פפריקה, חצי כפית כורכום, כפית כמון, אבקת שום.
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה בסיר עם מים ומלח מסננים. שוטפים את הפסטה עם מי ברז ומשאירים בצד.
- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות וטגנים עם שמן ומתבלים במלח וכורכום.
- בשלב זה, מוודאים שהבצל מיטגן היטב, ממש עד חצי השחמה!
- מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים וחצי ליטר מים, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות על אש גבוהה עד לרתיחת הרוטב
- מכניסים פנימה את הפסטה המבושלת והמסוננת ומערבבים בעדינות
- משאירים עלאש נמוכה כחמש דקות נוספות ומכבים.
בתיאבון!