הבחירות לרשויות המקומיות במחוז הדרום שנדחו בעקבות המלחמה תתקיימנה ביום שלישי הקרוב: משרד הפנים הודיע כי ההכנות ליום הבוחר הושלמו.
הכי חלומי ובעשר דקות הכנה: דג ברוטב פסטו ובטטה שזופה
מצאתי בסופר דג אלתית במחיר זול במיוחד (חיקוי לסלמון המוכר) הוספתי לו כמה מצרכים שהפכו אותו למנה מטורפת שפשוט אסור לכם לפספס והכל ב-10 דקות הכנה גג!
מצרכים:
- 1 יחידה דג אלתית /סלמון/נסיכה (כחצי ק"ג)
- 2 בטטות
- 1 קישוא
- 1 גמבה
- 2 כפות רוטב פסטו
- שמן זית/קנולה
- תבלינים: מלח, פלפל.
אופן ההכנה:
- שוטפים היטב את הדג (נסיכה מומלץ להשרות בלימון ושום קודם) ומניחים בתבנית תנור מרופדת
- שוטפים את הירקות וחותכים לפרוסות עבות (אין צורך לקלף את הבטטה!)
- מניחים לצד הדג ומורחים מעל הכל מהפסטו
- מתבלים ושופכים שמן בנדיבות מעל הכל, מורחים את הכל בעזרת מברשת שיגיע לכל הירקות והדג וכו'…
- מכניסים לתנור על חום של 250 מעלות למשך 20 דקות
- מוודאים שהבטטות והקישואים שזופים מבחץ ורכים מבפנים ומכבים
בתיאבון ובהנאה!