מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 25°c
בני ברק 31°c
אשדוד 25°c
י"ד חשון התשפ"ה | 15.11.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 25°c
בני ברק 31°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

הכי חלומי ובעשר דקות הכנה: דג ברוטב פסטו ובטטה שזופה

מצאתי בסופר דג אלתית במחיר זול במיוחד (חיקוי לסלמון המוכר) הוספתי לו כמה מצרכים שהפכו אותו למנה מטורפת שפשוט אסור לכם לפספס והכל ב-10 דקות הכנה גג!

הכי חלומי ובעשר דקות הכנה: דג ברוטב פסטו ובטטה שזופה
דג ברוטב פסטו צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 יחידה דג אלתית /סלמון/נסיכה (כחצי ק"ג)
  • 2 בטטות
  • 1 קישוא
  • 1 גמבה
  • 2 כפות רוטב פסטו
  • שמן זית/קנולה
  • תבלינים: מלח, פלפל.

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את הדג (נסיכה מומלץ להשרות בלימון ושום קודם) ומניחים בתבנית תנור מרופדת
  2. שוטפים את הירקות וחותכים לפרוסות עבות (אין צורך לקלף את הבטטה!)
  3. מניחים לצד הדג ומורחים מעל הכל מהפסטו
  4. מתבלים ושופכים שמן בנדיבות מעל הכל, מורחים את הכל בעזרת מברשת שיגיע לכל הירקות והדג וכו'…
  5. מכניסים לתנור על חום של 250 מעלות למשך 20 דקות
  6. מוודאים שהבטטות והקישואים שזופים מבחץ ורכים מבפנים ומכבים

בתיאבון ובהנאה!


 

 

 צבע אדום

art