נדב איל חושף ב׳ידיעות׳: בבדיקת צוות שהוקם בחיל האוויר בתחילת המלחמה, התגלה הנתון המדהים הבא - המודיעין על מיקום משגרי רקטות בעזה דייק בפחות מאחוז.
הכי חלומי ובעשר דקות הכנה: דג ברוטב פסטו ובטטה שזופה
מצאתי בסופר דג אלתית במחיר זול במיוחד (חיקוי לסלמון המוכר) הוספתי לו כמה מצרכים שהפכו אותו למנה מטורפת שפשוט אסור לכם לפספס והכל ב-10 דקות הכנה גג!

מצרכים:
- 1 יחידה דג אלתית /סלמון/נסיכה (כחצי ק"ג)
- 2 בטטות
- 1 קישוא
- 1 גמבה
- 2 כפות רוטב פסטו
- שמן זית/קנולה
- תבלינים: מלח, פלפל.
אופן ההכנה:
- שוטפים היטב את הדג (נסיכה מומלץ להשרות בלימון ושום קודם) ומניחים בתבנית תנור מרופדת
- שוטפים את הירקות וחותכים לפרוסות עבות (אין צורך לקלף את הבטטה!)
- מניחים לצד הדג ומורחים מעל הכל מהפסטו
- מתבלים ושופכים שמן בנדיבות מעל הכל, מורחים את הכל בעזרת מברשת שיגיע לכל הירקות והדג וכו'…
- מכניסים לתנור על חום של 250 מעלות למשך 20 דקות
- מוודאים שהבטטות והקישואים שזופים מבחץ ורכים מבפנים ומכבים
בתיאבון ובהנאה!
צלי בקר ברוטב פיקנטי לכבוד שבת קודש
חגית אור
27.02.25
מתכון לאזני המן קלאסיים פריכים וטעימים במיוחד!
חגית אור
11.03.25
עוגת שוקולד עם קטע אישי
חגית אור
25.02.25
לגימה חמה ללא פחמימות: מתכון למרק ברוקולי וירקות שורש
חגית אור
19.02.25
התעלומה הגדולה: אם הפיצה עגולה, מדוע הקרטון שלה מרובע?
אורית ש.
02.03.25
מרק ירוק לנשמה: מרק כרובית, אפונה ותפו"א
חגית אור
23.02.25