כלי תקשורת בסוריה דיווחו על תקיפה ישראלית באזור העיר תדמור שבמחוז חומס.
בעקבות ניצחון טראמפ: המטבע האיראני הגיע לשפל כל הזמנים
סוכנות הידיעות AP מדווחת כי ברקע ניצחונו המוחץ של נשיא ארה"ב לשעבר דונלד טראמפ, הריאל האיראני צונח לשפל של כל הזמנים

המטבע של איראן, ריאל, צנח היום לשפל של כל הזמנים בעקבות ניצחונו של הנשיא לשעבר דונלד טראמפ בבחירות לנשיאות ארה"ב, כך דווח ב-AP.
הריאל נסחר ב-703,000 ריאל לדולר, כך לפי סוחרים בטהראן. התעריף עדיין יכול להשתנות במהלך היום. צניחה זו מגיעה כאשר הריאל כבר מתמודד עם שקיעת ערך חדה.
כזכור, לפני כחודש הנשיא לשעבר טראמפ אמר אחרי מתקפת הטילים על ישראל כי איראן וישראל כמו "שני ילדים שרבים בחצר בית ספר. לפעמים אתה רק צריך להרפות קצת ולראות מה יקרה".
הוא נשאל אם היה צריך להיות קשוח יותר עם איראן כשזו ירתה טילים בליסטיים על בסיסים אמריקניים בעיראק ב-2020, שגרמו לכ-100 חיילים אמריקנים פגיעות ראש, וענה: "היו להם כאבי ראש, אף אחד לא נפצע, זו היתה התקפה נחמדה כי איראן לא רצתה שנגיב".
בחברת מיקרוסופט מחו נגד ישראל: כך הגיב ביל גייטס
קובי ברקת
05.04.25
בזמן ביקור נתניהו: דגלי ישראל נתלשו מגשר והושלכו לנהר
יענקי פרבר
14:10
איראן מאיימת על השכנות: "נתקוף אם תסייעו לארצות הברית"
יענקי פרבר
13:44
טראמפ, החוב הלאומי והמהפכה הכלכלית שמטלטלת גם את עולם התורה
יחיאל גלאי
13:45
העיתון המצרי נגד חמאס: "לא התנגדות, אלא הימור על דם תושבי עזה"
אוריאל פיליפ
15:08