דיווחים על כך שבמדינת פילדלפיה כמות המצביעים גבוהה מזו שהייתה 2020. בחלק מהאיזורים מדובר על נתונים גבוהים ברמה של עד 150% ממה שהיה 2020.
מתכון לסלמון בגלייז נדיר ותפוח אדמה עם קראסט משגע
מחפשים מנת דגים מושלמת לשבת? המתכון הזה מושלם! סלמון עסיסי בגלייז מתוק-חמוץ שפשוט נמס בפה, לצד תפוחי אדמה קריספיים עם תיבול מושלם. הקומבינציה הזו של טעמים ומרקמים תשאיר את כל הסועדים שלכם מרוצים
מתכון לסלמון בגלייז נדיר ותפוח אדמה עם קראסט משגע / שרה שבבו
המצרכים לסלמון בגלייז נדיר ותפוח אדמה עם קראסט משגע:
לסלמון:
- 8 נתחי סלמון
- קמח לפידור (ככה הגלייז נתפס טוב על הסלמון)
לגלייז:
- 3 כפות רוטב סויה או טריאקי
- 3 כפות דבש
- מיץ מלימון אחד
- 1 כפית שטוחה פלפל
- 1 כפית מלח
- גרידת ג'ינג'ר טרי או רבע כפית ג'ינג'ר טחון
- 4 שיני שום כתושות
- ¼ כוס שמן זית
לתפוחי האדמה:
- 6 תפוח אדמה גדולים
לתיבול תפוחי האדמה:
- 1 כף מיונז
- 4 שיני שום כתושות
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית חוואיג'
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל
אופן ההכנה לסלמון בגלייז נדיר ותפוח אדמה עם קראסט משגע:
לתפוחי האדמה:
- פורסים את תפוחי האדמה עם חותכן זיגזג או מנדולינה (הזיגזג הזה נותן אקסטרה קראסט)
- בקערה שמים את כל מרכיבי התיבול לתפוחי האדמה ומערבבים
- מצפים היטב את התפוח אדמה בתערובת התיבול ומעבירים לסיר נינג'ה על מצב אפיה או לתנור על חום 200 מעלות ואופים עד שמשחים
הכנת דגי הסלמון:
- מצפים את הסלמון בקמח
- בקערה, שמים את מרכיבי הגלייז ומערבבים לאיחוד
- מברישים את הסלמון בגלייז בנדיבות ושומרים מחצית מהגלייז בצד (כשהסלמון יהיה מוכן נבריש שום בגלייז)
- שמים את הסלמון בסער נינג'ה על מצב צליה או בתנור בחום 200 מעלות ואופים במשך כ 20 דקות
- כשהסלמון מוכן מברישים אותו שוב בגלייז ששמרנו
אופן ההגשה:
- מניחים בצלחת הגשה את דגי הסלמון ומעליהם מפזרים עירית קצוצה
- לצד הסלמון מניחים את תפוחי האדמה האפויים ומגישים
- ניתן להוסיף גם שעועית ירוקה או כל תוספת אהובה אחרת
בהצלחה רבה ובתאבון