במבצע של 48 שעות לסיכול טרור במרחב ג׳נין: תשעה מחבלים חוסלו מהקרקע ומהאוויר, הושמדו עשרות מטענים ונעצרו מבוקשים.
מתכון לסלט בטטה, סלרי וחמוציות
מחפשים סלט צבעוני, מרענן וטעים להפליא? סלט הבטטה החמוץ מתוק הזה הוא בדיוק מה שאתם צריכים! שילוב מושלם של בטטות אפויות, סלרי קריספי, חמוציות מתוקות ופיצוחים קלויים, ברוטב חמצמץ ומלא טעמים, יהפוך כל ארוחה לחגיגה
מתכון לסלט בטטה, סלרי וחמוציות / אסתי
המצרכים לסלט בטטה, סלרי וחמוציות:
- 2-3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות בינוניות
- 2 גבעולי סלרי קצוצים
- 2 כפות חמוציות
- 2 כפות פיצוחים קלויים
- 3-2 כפות שמן זית
- מעט מלח לזריה
לתיבול:
- 1/4 כפית שמן קנולה
- 1 כפית חומץ או לימון
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף סילאן או דבש
- 1 כפית סוכר
אופן הכנה לסלט בטטה, סלרי וחמוציות:
- בקערה גדולה שמים את קוביות הבטטה, שמן זית ומעט מלח ומערבבים היטב
- מסדרים בשכבה אחת את קוביות הבטטה על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד להזהבה משני הצדדים
הרכבת הסלט:
- מערבבים בקערית את מרכיבי התיבול ומניחים בצד
- מניחים בתוך קערה את הבטטות האפויות, החומציות, הסלרי והפיצוחים ומעל שופכים את תערובת התיבול, מערבבים היטב ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון