מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 17°c
בית שמש 16°c
בני ברק 25°c
אשדוד 19°c
ה' חשון התשפ"ה | 06.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 17°c
בית שמש 16°c
בני ברק 25°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ארוחת צהריים קלילה: מוקפץ חזה עוף בפיתה

למכון הזה אפשר להתשמש בחזה עוף מופשר/טרי או לשדרג מנת עוף טובה שנשארה לכם במקרר ומחכה לפנק אתכם

ארוחת צהריים קלילה: מוקפץ חזה עוף בפיתה
מוקפץ חזה עוף צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

  • 1 יחדית חזה עוף
  • 1 בצל קטן
  • שמן
  • תבלינים: מלח, פלפל, מעט כורכום, תבלין שווארמה.
  • פיתות / לאפות

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את חזה העוף לפרוסות ואז לרצועות לא דקות מדיי ולא עבות.
  2. נחמם שמן בסיר בינוני ונטגן את הבצל עד להזהבה קלה, נוסיף את זה העוף ונתבל
  3. נהפוך מספר פעמים עד שנוודא שכל החתיכות מבושלות – כרבע שעה בישול.
  4. נכניס לפיתה מה שאוהבים – חומוס, חריף ונמלא מהמוקפץ.

בתיאבון!

 צבע אדום

art