במבצע של 48 שעות לסיכול טרור במרחב ג׳נין: תשעה מחבלים חוסלו מהקרקע ומהאוויר, הושמדו עשרות מטענים ונעצרו מבוקשים.
ארוחת צהריים קלילה: מוקפץ חזה עוף בפיתה
למכון הזה אפשר להתשמש בחזה עוף מופשר/טרי או לשדרג מנת עוף טובה שנשארה לכם במקרר ומחכה לפנק אתכם
המצרכים:
- 1 יחדית חזה עוף
- 1 בצל קטן
- שמן
- תבלינים: מלח, פלפל, מעט כורכום, תבלין שווארמה.
- פיתות / לאפות
אופן ההכנה:
- נחתוך את חזה העוף לפרוסות ואז לרצועות לא דקות מדיי ולא עבות.
- נחמם שמן בסיר בינוני ונטגן את הבצל עד להזהבה קלה, נוסיף את זה העוף ונתבל
- נהפוך מספר פעמים עד שנוודא שכל החתיכות מבושלות – כרבע שעה בישול.
- נכניס לפיתה מה שאוהבים – חומוס, חריף ונמלא מהמוקפץ.
בתיאבון!