לשכת רה״מ: נתניהו קיים אתמול שורת התייעצויות בהמשך להצעה שהתקבלה מהמתווכות. בשעות האחרונות העבירה ישראל למתווכות את הצעתה הנגדית בתיאום מלא עם ארה״ב.
"במהלך המלחמה הובאו אלפי עובדים זרים לענף החלקאות"
השר בן צור: "בעוד ימים ספורים אפרסם את המלצות הוועדה של משרד העבודה בכדי לקדם את התקנות החדשות בשכרם של העובדים הזרים במשק, מהלך שייטיב עם אלפי החקלאים בישראל"

שר העבודה יואב בן צור קיים היום (רביעי) ישיבת עבודה עם שר החקלאות אבי דיכטר, בפגישה השתתפו מנכ״ל המשרד ישראל אוזן, מנכ״ל משרד החקלאות אורן לביא ומזכ״ל התאחדות החקלאים אורי דורמן. במהלך הישיבה, השרים דנו על עדכון התעריף בניכוי שכר העובדים הזרים במשק.
שר העבודה יואב בן צור אמר: ״המלחמה הוכיחה לנו באופן ברור, אסור לנו להסתמך על מדינות זרות. לא בביטחון, לא בכלכלה וגם לא בחקלאות. לא נסכים למציאות שגורלה הכלכלי וביטחונה התזונתי של מדינת ישראל תהיה נתונה לחסדי מדינות העולם. יחד עם ידידי השר דיכטר, הבאנו במהלך המלחמה, אלפי עובדים זרים לענף, מתוך אמונה כי החלקאות בישראל יכולה לייצר לאזרחים תוצרת חקלאית בכוחות עצמה ואף לייצא לעולם, דבר אשר יגדיל את פריון המשק. התקנות החדשות שנעביר ייטיבו עם החקלאים ויחזקו את הענף".
הכנסת מצביעה על חוק השופטים, לוין: "ימי ההשתקה חלפו"
אברהם פריינד
27.03.25
הרצוג נפגש עם עומר שם טוב: "גאים על שובך הביתה"
שלו שינברג
25.03.25
היועמ"שית: טרם התקיים דיון עם כ"ץ על הגברת האכיפה בנושא גיוס החרדים
אביחי חבר
26.03.25
הכנסת אישרה את תקציב 2025: דרעי נעדר, האופוזיציה במתקפה
אברהם פריינד
25.03.25
סערה: השר אליהו והח"כים ואטורי וסוכות ייחקרו, בן גביר תוקף
אלי קליין
26.03.25
נתניהו: סירוב מחמאס ייענה במכבש עוצמתי, כולל תפיסת שטח
שלו שינברג
26.03.25