מבזקים +
תל אביב 17°c
באר שבע 18°c
חיפה 17°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 34°c
אשדוד 17°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 17°c
באר שבע 18°c
חיפה 17°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 34°c
אשדוד 17°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפסטה ברוטב רוזה טעימה וקלה להכנה

פסטה ברוטב רוזה קרמית וטעימה להפליא! מתכון מהיר וקל להכנה, מושלם לארוחת ערב משפחתית או לאירוח. שילוב מושלם של שמנת, עגבניות וגבינות, יגרום לכם להתענג על כל ביס

מתכון לפסטה ברוטב רוזה טעימה וקלה להכנה
פסטה ברוטב רוזה צילום: נועם זיגדון

מתכון לפסטה ברוטב רוזה טעימה וקלה להכנה / נועם זיגדון

המצרכים לפסטה ברוטב רוזה טעימה וקלה להכנה:

  • 500 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן

לרוטב:

  • 500 מ"ל שמנת לבישול
  • 3 כפות רסק 
  • 3 שיני שום כתוש
  • ¼ כוס חלב
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית צ'ילי חריף גרוס
  • ¼ כפית אגוז מוסקט- לא חובה
  • גבינת פרמזן
  • גבינה צהובה מוצרלה / עמק ...

להגשה:

  • גבינת פרמזן
  • עלי בזיליקום

אופן ההכנה לפסטה ברוטב רוזה טעימה וקלה להכנה:

  1. בסיר חלבי מחממים את השמן והחמאה ומוסיפים את השום
  2. מערבבים כחצי דקה ומוסיפים את הרסק והסוכר
  3. מבשלים במשך 2-3  דקות ומוסיפים את השמנת לבישול והחלב
  4. מתבלים במלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ואגוז מוסקט ומערבבים הייטב
  5. מבשלים במשך מספר דקות עד שמבעבע
  6. מוסיפים פנימה את הגבינות, מערבבים ומוסיפים את הפסטה המבושלת
  7. מבשלים עוד 5 דקות לספיגת טעמים
  8. לפני ההגשה מפזרים גבינת פרמזן ועלי בזיליקום ומתענגים על כל ביס

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לפסטה ברוטב רוזה מתכון חלבי מתכון לפסטה מוקרמת

 צבע אדום

art