בעיריית נהריה מעדכנים: יום הלימודים במוסדות החינוך נמשך כסדרו לאחר קיום הערכת מצב עם צה״ל. (אדיר לחקים)
מתכון למגולגלות שוקולד חלביות מושחתות
תתכוננו להתמכר! מתכון קל ופשוט לעוגיות מגולגלות שוקולד חלביות, רכות וטעימות להפליא. בצק פריך ושוקולדי, ממרח לוז עשיר ואגוזים קראנצ'יים - שילוב מושלם שיגרום לכם להתענג על כל ביס
מתכון למגולגלות שוקולד חלביות מושחתות / מירב מלכה
המצרכים למגולגלות שוקולד חלביות מושחתות:
- 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- ¼ 2 כוסות קמח
- 150 גרם אבקת סוכר
- ½ כוס קקאו
- 2 חלמונים
- ממרח קקאו לוז (או כל ממרח אחר לפי הטעם)
- אצבעות שוקולד
- אגוזי לוז גרוסים
אופן ההכנה למגולגלות שוקולד חלביות מושחתות:
- בקערה מכניסים את כל החומרים חוץ מהחלמונים ומעבדים בפולסים עד לקבלת פירורים.
- מוסיפים את החלמונים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד ורך.
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים.
- מרדדים כל חלק לעלה דק ומלבני.
- מורחים שכבה נדיבה של ממרח קקאו לוז על כל עלה.
- מפזרים אצבעות שוקולד ואגוזי לוז גרוסים.
- מגלגלים כל עלה לרולדה הדוקה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את המגולגלות במשך 15-20 דקות, או עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין על רשת.
- מכניסים את המגולגלות המקוררות למקפיא למשך חצי שעה.
- חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון