מוטי קסטל: עו"ד סבוראי שמייצג את פלדשטיין, טוען כי המעצר פקע היות וכתב האישום הוגש לאחר השעה 14.00. סבוראי טוען שהדיון לא החל לפני השעה 14.00. הנאשמים לא היו בדיון בשעה שהיו צריכים להיות - המעצר פקע גם על פי הפסיקה. ״החשודים יושבים במעצר שווא״.
פודינג שוקולד עם קצפת חלבית – מפנק ומיוחד לחג!
אתם יכולים להכין בעצמכם את הפינוק המושלם הזה ופשוט להנות מרגעים מושלמים של קצפת עם שכבת פודינג שוקולד שווים בהחלט!
מצרכים:
לפודינג שוקולד:
- 2 כוסות חלב
- 2 כפות קורנפלור + 3/4 כוס מים קרים
- 100 גרם שוקולד מריר / חלב
- 4 כפות סוכר
- לקצפת וניל: 250 מ”ל קצפת מתוקה / צמחית + 3 כפות פודינג וניל
אופן הכנה:
- מחממים בסיר חלבי את החלב עם הסוכר על אש נמוכה עד שהסוכר נמס.
- בינתיים, מערבבים בכוס את המים הקרים עם הקונפלור עד להמסת הקונפלור לחלוטין (ללא גושים) ושופכים לתוך החלב מהבעבע וממשיכים לערבב.
- אם תעורבת החלב לא מספיק סמיכה, ניתן להוסיף עוד שליש כוס מים קרים מעורבבים עם כף קונפלור.
- נכניס פנימה את קוביות השוקולד ונערבב בזהירות עד להמסה וקבלת רוטב שוקולד סמיך וחלק.
- מורידים מהאש ומעבירים לכוסות עמידים בחום ומניחים להתקררות.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המיקסר יד עם הפודינג עד לקבלת קצפת יפה ויציבה.
- מזלפים מעל רוטב השוקולד שבכוסות והכניסים לקירור יחד.
תתפנקו בהנאה!