כתב FOX NEWS מדווח כי בסביבת טראמפ ״אין ביטחון עצמי שקט- אלא ביטחון עצמי צועק. הם באמת חושבים שהם מנצחים.״
פודינג שוקולד עם קצפת חלבית – מפנק ומיוחד לחג!
אתם יכולים להכין בעצמכם את הפינוק המושלם הזה ופשוט להנות מרגעים מושלמים של קצפת עם שכבת פודינג שוקולד שווים בהחלט!
מצרכים:
לפודינג שוקולד:
- 2 כוסות חלב
- 2 כפות קורנפלור + 3/4 כוס מים קרים
- 100 גרם שוקולד מריר / חלב
- 4 כפות סוכר
- לקצפת וניל: 250 מ”ל קצפת מתוקה / צמחית + 3 כפות פודינג וניל
אופן הכנה:
- מחממים בסיר חלבי את החלב עם הסוכר על אש נמוכה עד שהסוכר נמס.
- בינתיים, מערבבים בכוס את המים הקרים עם הקונפלור עד להמסת הקונפלור לחלוטין (ללא גושים) ושופכים לתוך החלב מהבעבע וממשיכים לערבב.
- אם תעורבת החלב לא מספיק סמיכה, ניתן להוסיף עוד שליש כוס מים קרים מעורבבים עם כף קונפלור.
- נכניס פנימה את קוביות השוקולד ונערבב בזהירות עד להמסה וקבלת רוטב שוקולד סמיך וחלק.
- מורידים מהאש ומעבירים לכוסות עמידים בחום ומניחים להתקררות.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המיקסר יד עם הפודינג עד לקבלת קצפת יפה ויציבה.
- מזלפים מעל רוטב השוקולד שבכוסות והכניסים לקירור יחד.
תתפנקו בהנאה!