עמית סגל: הטוען המשטרתי: התגלו סתירות בין גרסאות החשודים בירי פצצות התאורה. יש להם היסטוריה של חקיקה בעבירות דומות.
מפאר את החג: צלי בקר בתנור עשיר במיוחד ברוטב יין משובח
נתח בקר שאתם בוחרים לצליה בתנור עם רוטב יין משובח - מנה שתפאר לכם את שולחן החג!
המצרכים:
- 2 ק"ג בשר בקר מספר 5 או 6 או 8
- 5 תפו"א בינוניים
- 1 בטטה שלימה עם הקליפה
- כוס יין יבש / חצי יבש
- חצי כוס סילאן עם חצי כוס מים
- 3 כפות שמן
- תבלינים: כף פפריקה, מלח, פלפל, כף תבלין סטייק.
אופן ההכנה:
- בתבנית פיירקסט גבוהה נניח נייר אפיה ומעליו נניח את נתח הבשר שלם.
- נחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות עבות ונניח מסביב לבשר ומעליו
- נניח את הבטטה שטופה היטב עם הקליפה.
- נשפוך מעל את כל התבלינים ונשמן היטב מכל הכיוונים
- נפזר על כל התכונה את הסילון והיין עם המים ונוודא שהסילאן הגיע לכל הבשר והירקות (היין מתאדה בעצמו בתנור ונותן טעם להכל)
- נעטוף את כל התכולה עם נייר אפיה (שנצמיד בזהירות לבשר כדי שיתפס) ומעל נכסה בנייר כסף
- נכניס לתנור רותח בחום של 180 למשך 4-5 שעות (יש לעקוב בהתאם לעוצמת התנור)
חג שמח ובתיאבון!