דפנה ליאל: דובר צה"ל: לאחר סריקות נרחבות של כוחות צה״ל במרחב עוטף עזה, נשלל החשד לאירוע בטחוני. כוחות צה"ל פרוסים במרחב ויעשו כל שידרש על מנת להגן על אזרחי מדינת ישראל.
למד את הלקח: בנט נערך לבחירות ונוקט במהלך חריג
גורמים שרצו להצטרף למפלגתו של בנט או למטה הבחירות בתפקיד בכיר, נשלחו לתהליך של בחינת התאמה ויעברו מיונים
![למד את הלקח: בנט נערך לבחירות ונוקט במהלך חריג](https://media.kore.co.il/articles/191702_tumb_800X480.jpg)
בנט נערך לבחירות הבאות ומסיק מסקנות ממקרי שיקלי וסילמן: גורמים שהביעו רצון להצטרף לרשימתו של ראש הממשלה לשעבר או למטה הבחירות שלו בתפקיד בכיר, נשלחו לפגישה עם דמות בכירה מאוד בעולמות ההשמה התעסוקתית, זאת כחלק משרשרת מיונים שבנט מתכוון להעביר את המועמדים כדי לבדוק את התאמתם. כך פרסמה דפנה ליאל.
המהלך הזה נחשב למאוד לא מקובל ולא שגרתי בפוליטיקה ומזכיר יותר את עולמות ההייטק והתעסוקה בכלל. אנשים שנאלצו לעבור את התהליך סיפרו כי חשו אי נוחות מהעניין.
הרקע לצעד החריג, הוא הטראומה של בנט ממפלגתו האחרונה, שם התקשה להשליט סדר. כידוע, השר עמיחי שיקלי שהיה אז ח"כ במפלגתו סירב להצטרף לממשלה שהקים בנט עם השמאל ורע"מ ובהמשך גם חברת הכנסת עידית סילמן (היום אף היא שרה בממשלת נתניהו) פירקה את הקואליציה.
לפיד מסרב להיפגש עם אנשי המבקר בנוגע לבדיקת הטבח בעוטף
אברהם פריינד
11.02.25
בן כספית: נתניהו נשא נאום נאמנות וחזר פעם אחר פעם על מילה אחת
אביחי חבר
12.02.25
שרים בליכוד במתקפה על ברדוגו: "ימשיך לקשקש ולטנף, תופעה בזויה"
שלו שינברג
12.02.25
רגב דרשה: להבטיח שלא תהיה עוד חדירה מעזה, כך הגיב הרמטכ"ל
יצחק וייס
11.02.25
נתניהו: "אין מה לדון כרגע בשלב הבא של העסקה"
אביחי חבר
12.02.25
אחרי שנכנסו מאות מחבלים לתוך שטח ישראל: הדרישה של הח"כ
אברהם פריינד
12.02.25