מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 19°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 19°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

עם ניחוח מדהים וטעם מושלם: בורקס בשר קל להכנה

מה מגישים כמנה ראשונה בערב סוכות? קחי מתכון קל במיוחד לבורקס בשר עם ניחוח מדהים שיעשה אתת ההצגה בסעודת החג!

עם ניחוח מדהים וטעם מושלם: בורקס בשר קל להכנה
בורקס ממולא בשר טחון צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

  • 1 בצל גדול
  • 2 בצק עלים
  • 1 קילו בשר טחון
  • 1 קופסאה פטריות
  • תבלינים: מלח, פלפל, כמון, הל, כורכום
  • לציפוי: ביצה ושומשום/קצח

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן ומוסיפים בשר טחון, תבלינים ומערבבים
  2. מוסיפים פטריות ומאדים יחד תוך כדי ערבוב למשך כ-15 דקות. .
  3. פותחים בצק עלים ומחלקים ל-3 חלקים שוים. ובכל עלה שמים באמצע תערובת וסוגרים משני הכיוונים. צד הסגירה צריך להיות למטה בתבנית צמוד לנייר האפיה.
  4. מצפים בביצה ומפזרים שומשום או קצח ואופים כחצי שעה בחום בינוני בתנור שחומם מראש.

 

 צבע אדום

art