מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 28°c
חיפה 24°c
ירושלים 25°c
בית שמש 28°c
בני ברק 30°c
אשדוד 27°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 28°c
חיפה 24°c
ירושלים 25°c
בית שמש 28°c
בני ברק 30°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בלי לטרוח: שקשוקה קישואים ותפו"א חמה וטעימה מדיי!

שקשוקה עשירה מלאה בדברים טובים שהופכים אותה לארוחת צהריים מפנקת שאפשר לאכול בבית או בסוכה!

בלי לטרוח: שקשוקה קישואים ותפו"א חמה וטעימה מדיי!
שקשוקה צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

  • 8-10 ביצים
  • 5 תפו"א לבן
  • 2 קישואים גדולים
  • 1 בצל גדול
  • תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, כפית פפריקה חריפה, כמון. אבקת מרק.
  • פיטרוזיליה או כוסברה קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן בסיר רחב בעל שוליים לא גבוהים
  2. נקלף את התפוחי האדמה ונחתוך יחד עם הקישואים לקוביות גדולות
  3. נוסיף את תפו"א והקישואים לבצל ונמשיך לטגן יחד, נתבל.
  4. נוסיף 4 כוסות מים ונרתיח הכל יחד, אפשר לתקן תיבול לפי הצורך.
  5. לאחר שהתפו"א מתרככים והרוטב מצטמצם, נשבור את הביצים ונוסיף מעל הכל.
  6. נתבל במעט מלח מלמעלה ונפזר כוסברה או פיטרוזיליה לקישוט.

הכי טעים לאכול עם לחם טרי וסלט ירקות קצוץ

בתיאבון!

 צבע אדום