ח״כ יולי אדלשטיין בוועדת חוץ וביטחון: ״איש מחברי הוועדה לא חושב שאם יהיו סנקציות - ישר הצעיר החרדי בגיל 19 ירוץ לצבא״.
בהנחיית הדרג המדיני: צה"ל לא תקף בביירות מזה שלוש יממות
התקיפה האחרונה בעיר הלבנונית בוצעה ביום חמישי אחר הצהריים, נגד בכיר חיזבאללה וואפיק ספא. על פי דיווחים, ביידן ביקש מראש הממשלה בנימין נתניהו לצמצם למינימום את התקיפות הישראליות בביירות

צה"ל לא תקף בביירות מזה שלוש יממות בהנחיית הדרג המדיני - כך פורסם הערב (ראשון) בחדשות הערב בכאן 11.
התקיפה האחרונה בעיר בוצעה ביום חמישי אחר הצהריים, נגד בכיר חיזבאללה וואפיק ספא, ובה נהרגו עשרות בני אדם.
דובר צה"ל מסר בתגובה לפרסום כי "צה"ל נלחם להשגת מטרות המלחמה על פי תוכנית סדורה ובהתאם להנחיות הדרג המדיני. לא נתייחס לשיח בין צה"ל לבין הדרג המדיני".
התקיפה בחמישי האחרון הייתה הראשונה מאז תחילת המלחמה שבה תקפה ישראל במערב ביירות, מצפון לרובע הדאחייה.
על פי דיווח ב'ווינט', נשיא ארה"ב ג'ו ביידן ביקש מראש הממשלה נתניהו לצמצם למינימום את התקיפות הישראליות בביירות.
הבקשה של ביידן לצמצם את התקיפות בביירות באה בעקבות מספרי האזרחים שנהרגו בהן, לדבריו. את הבקשה העביר לראש הממשלה בנימין נתניהו בשיחתם שלשום.
מקורב לסינוואר והשתתף בטבח: העיתונאי שנפצע בתקיפה
ישראל לפקוביץ
08:07
שורד השבי: "הוחזקתי בתנאים קיצוניים במנהרה צרה, כמעט איבדתי שפיות"
שלו שינברג
05.04.25
גם ללא עסקה: בצה"ל נערכים לחדש את הסיוע לעזה
שלו שינברג
10:11
547 ימים לחטיפה: חמאס פרסם אות חיים מבר קופרשטיין ומקסים הרקין
צביקה סגל
05.04.25
במהלך חודש הרמדאן: המשטרה ושב"כ סיכלו פיגוע משולב בירושלים
שלו שינברג
06.04.25
צה"ל חיסל את מפיק סרטוני החטופים של חמאס
צביקה סגל
04.04.25