עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
חגיגה של ארוחה: קציצות הודו עם אפונה ברוטב אדום
אז מה אוכלים היום? קציצות הודו עדינות ורכות ברוטב אדום ועסיסי: בחירה מפנקת שכולם אוהבים!
מצרכים לקציצות:
- 1 ק"ג בשר הודו טחון
- 1 קישוא גדול
- 3 כוסות קמח חומוס
- כפית גדושה מלח
- מעט פלפל
- כפית פפריקה
- כפית כמון
מצרכים לרוטב:
- 4 כפות גדושות רסק עגבניות
- כף פפריקה
- כפית כמון
- כף אבקת מרק
- כף תבלין שווארמה
- חבילת אפונה ירוקה עדינה קפואה
אופן ההכנה:
- נגרד את הקישוא ונוסיף לו את הבשר, קמח החומוס והתבלינים.
- נערבב לעיסה רכה ואחידה.
- נרתיח סיר עם חצי גובה הסיר מים, נוסיף את הרסק והתבלינים
- כשהרוטב רותח נגלגל כדורי בשר מעיסת ההודו ונכניס לרוטב
- נשפוך פנימה את האפונה הירוקה ונבשל יחד כשעה
מוצלח מאד על אורז לבן או על קוסקוס בהיר!
בתיאבון ובהצלחה!