הלל ביטון רוזן: דבר דומה למה שהקפיץ את מערכת הביטחון שלשום בצפון העוטף, הקפיץ אותה גם הערב בדרומה. או שמדובר על צירוף מקרים חריג למדי, או שחמאס בודק ומנסה אותנו יום אחרי יום לקראת פעולה אפשרית משטח הרצועה.
דיווח: הצעד המדיני שמקדמים בישראל כדי להחליש את חיזבאללה
בירושלים פנו לארה"ב בניסיון להוביל, באמצעות קטאר, בחירות חדשות בלבנון שייגרעו מכוחו של ארגון הטרור בממשלה המקומית
![דיווח: הצעד המדיני שמקדמים בישראל כדי להחליש את חיזבאללה](https://media.kore.co.il/articles/189702_tumb_800X480.jpg)
בישראל פנו לארצות הברית בבקשה לקדם בחירות חדשות בלבנון - באמצעות קטאר, כך דווח בכאן חדשות.
בישראל מאמינים שמערכת בחירות חדשה תחליש את כוחו של חיזבאללה בממשלה הלבנונית - וכי לקטאר יש יכולת להשפיע בסוגייה.
בכירים ישראלים ששוחחו עם בכירים אמריקנים אמרו שבחירות בלבנון יסייעו גם לקדם משמעותית הסדר בין שתי המדינות. בממשל האמריקני לא פסלו את הרעיון.
ביום ראשון שר החוץ האמריקני אנתוני בלינקן שוחח עם בכירים מקטאר, סעודיה וצרפת וביקש מהם לסייע בקידום בחירת נשיא חדש ללבנון. בשל חילוקי דעות פנימיים, אין נשיא ללבנון יותר משנה.
לקטאר, סעודיה וצרפת יש השפעה נרחבת בלבנון, והממשל האמריקני העריך כי ייתכן שיש ביכולתן להשפיע בנושא.
הרש"פ לממשל טראמפ: "מסכימים לשנות את שיטת התשלומים למחבלים"
שלו שינברג
10.02.25
נשיא המדינה לנשיא אסטוניה: "מרגש לראות אתכם עם סיכת חטופים"
יענקי פרבר
12.02.25
ברקע המגעים לעסקה: חילופי עקיצות בין ישראל לרוסיה
שלו שינברג
11.02.25
מזכיר המדינה רוביו: "אם חמאס לא ישחרר את כולם הוא יושמד"
שלו שינברג
12.02.25
מזכ"ל הליגה הערבית: אם יידרש - על חמאס לצאת מהתמונה
שלו שינברג
12.02.25
בעקבות תוכנית טראמפ: א-סיסי מבטל את ביקורו בוושינגטון
שלו שינברג
12.02.25