מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 24°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 24°c
ז' תשרי התשפ"ה | 09.10.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 24°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

אף פעם לא מאוחר למרק עדשים ואיטריות מפנק

הילדים הלכו לישון? קחו סיר קטן ותכינו לכם מרק חם ומפנק שאפשר לאכול בשלוקים קטנים ולהתענג מכל רגע...

אף פעם לא מאוחר למרק עדשים ואיטריות מפנק
מרק עדשים ואטריות צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

  • 2 כוסות עדשים ירוקים
  • חצי חבילת איטריות דקות/פסטה דקה-דקה שבורה לחצאים.(כשליש חבילה)
  • בצל (לא חובה)
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, כפית כמון, כף אבקת מרק, כפית אבקת בצל, כפית כורכום. (לא חובה – בהרט).

אופן ההכנה:

  1.  נטגן את הבצל בתחתית הסיר עם מעט שמן
  2. נוסיף את העדשים ונשפוך מעל מים רותחים עד לפי שתיים מגובה העדשים.
  3. נרתיח יחד כעשרים דקות או עד להתרככות כמעט מלאה של העדשים, נתבל.
  4. נוסיף את הפסטה/האיטריות ונבשל למשך 10 דקות נוספות
  5. נוסיף מים לפי הצורך לקבלת מרק לא דליל מדיי ולא בצקי

טעים כמו שהוא אבל קרוטונים או שקדי מרק יהוו תוספת מפנקת בהחלט! 

בתיאבון!

art

 צבע אדום