מרדכי הלפרין: היועמ״שית של ועדת חוץ וביטחון בדיון: ״מיצינו בוועדה את סוגיית היעדים והמכסות״. אדלשטיין: ״גם חושב כך״.
דנון חנוך את התערוכה באו"ם לזכר טבח ה-7.10: "חיים שלמים נגדעו"
השגריר דני דנון חנך תערוכה באו"ם לזכר טבח ה-7.10 יחד עם שגרירת ארה"ב לאו"ם. דנון אמר: "ב-7.10 משפחות רבות כל כך התפרקו, חיים שלמים נגדעו. נמשיך להציג בפני העולם את הרוע שהכריח את ישראל לצאת למלחמה הצודקת על בטחונה ועל קיומה"
![דנון חנוך את התערוכה באו"ם לזכר טבח ה-7.10: "חיים שלמים נגדעו"](https://media.kore.co.il/articles/189194_tumb_800X480.jpg)
שגריר ישראל לאו"ם דני דנון פתח את אירועי הזיכרון לטבח ה-7.10 באו"ם יחד עם שגרירת ארה"ב לאו"ם לינדה תומס גרינפילד בהשקת התערוכה "חיבוק אחרון" באו"ם בשיתוף עם המועצה הציונית המספרת את סיפורם של 25 נרצחות ונרצחי 7.10 דרך עיניהן של אמהותיהם.
באירוע הפתיחה השתתפו יוצרת התערוכה האמנית והצלמת יפעת פאר וסיגל שטיינר מנצורי ששכלה את שתי בנותיה נורל ורויה במסיבת הנובה וסיפורה מוצג בתערוכה.
השגריר דני דנון אמר: "ב-7.10 משפחות רבות כל כך התפרקו, חיים שלמים נגדעו. מחבלי החמאס רצחו בדם קר נערות, ילדים, נשים וגברים שבילו בפסטיבל מוסיקה ואזרחים ששהו עם משפחתם בביתם. אנו נמשיך להציג בפני העולם את הרוע שהביא את ישראל לצאת למלחמה הצודקת על בטחונה ועל קיומה".
עוד הוסיף: "אני מודה להסתדרות הציונית על שיתוף הפעולה החשוב בהבאת התערוכה לאו"ם. התערוכה תוצג למשך שבוע שבו כל מי שיגיע לאו"ם יוכל להתבונן בעיניהן של האמהות ששכלו את ילדיהן במהלך הטבח הנורא."
ראיון סוער: הנשיא תקף את ה-BBC על ההשוואה בין חטופים למחבלים
יענקי פרבר
09.02.25
"כמו ניצולי שואה": הנשיא טראמפ זעם בעקבות התמונה של שלושת החטופים
יענקי פרבר
10.02.25
ביקורת של המתווכות על ישראל וחמאס: "לא מועילות למשא ומתן"
יענקי פרבר
08.02.25
טראמפ: "הרצועה היא עסקת נדל"ן, הפלסטינים לא ישובו לעזה"
יענקי פרבר
10.02.25
ברקע המגעים לעסקה: חילופי עקיצות בין ישראל לרוסיה
שלו שינברג
12:40