מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 18°c
בית שמש 19°c
בני ברק 25°c
אשדוד 24°c
ו' תשרי התשפ"ה | 08.10.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 18°c
בית שמש 19°c
בני ברק 25°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

צהריים עטופה: טורטייה במילוי חזה עוף וירקות מוקפצים | מירב מלכה

אין כמו מנת צהריים מנחמת, עטופה בטורטיה טריה ומעניקה פינה של חום ובית ללב של כולנו

צהריים עטופה: טורטייה במילוי חזה עוף וירקות מוקפצים | מירב מלכה
טורטייה במילוי חזה עוף צילום: מירב מלכה

המצרכים:

  • טורטיות
  • 200 ג' חזה עוף חתוך קטן
  • כפית דבש
  • כפית פפריקה
  • 4 כפות שמן זית
  • פלפל אדום גדול
  • 2 גזרים
  • כף דבש
  • אבקת מרק
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • עלי בייבי

אופן ההכנה

  1. מערבבים את החזה הפרוס והנקי עם כפית הדבש פפריקה ושמן זית. משרים כשעה.
  2.  חותכים את הירקות לקוביות קטנות, במחבת חמה מטגנים את הגזר כשתי דקות ומוסיפים את הפלפל ומטגנים עוד מספר דקות.
  3.  מוסיפים את החזה: מטגנים כשתי דקות תוך כדי בחישה מוסיפים דבש מתבלים ומטגנים כדקה נוספת ולהוריד.
  4. שמים במרכז הטורטיה לאורך עלי בייבי ומעל מהחזה והירקות ומגלגלים לגליל.
  5. מורחים או מזלפים ממרחים אהובים עליכם…


 

 

art

 צבע אדום