מוטי קסטל: הלו"ז של נתניהו פשוט מטורף. באדיבותם של השופטים הוא הופך לצפוף ואכזרי עוד יותר. רה"מ שהחל את הבוקר במחוזי ת"א והמשיך לעדות בלשכתו - נמצא עדיין גם בשעה זו במשרד רה"מ בירושלים. (כמעט כל ערב אגב) מחר, כפי שפרסמנו יבלה את היום בדיונים ביטחוניים וברביעי, רגע לפני שהוא ממריא להונגריה יאלץ להעיד שוב עד שעות אחר הצהריים במחוזי ת"א.
למדו בהתמדה: בישיבה ציינו את ה- 7/10 בתיקון כרת במשך כל הלילה
בישיבת 'כסא רחמים' ציינו את הלילה הזה במלאת שנה למלחמת שמחת תורה ב'תיקון כרת' סדר לימוד לילי כל הלילה מתחילתו ועד סופו, מאות תלמידי הישיבה יושבים ושוקדים על לימוד התורה. זאת התורה לא תהא מוחלפת

השעה 2:22 לפנות בוקר 7/10/24, שנה בדיוק למלחמת שמחת תורה שפרצה, והיכל ישיבת כסא רחמים בבני ברק מלא מפה לפה.
אולי זה לא התאריך הנכון, אולי הוא לא התאריך העברי בלוח השנה, ועדיין, יום שמחת תורה הוא לא יום הזכרון, ואיכשהו דווקא היום הזה מאוזכר הרבה יותר בתאריכו הלועזי, למה? אין לדעת, פשוט כך כיוון השי''ת.
הרי אין לשכוח את מלחמת יום הכיפורים שעל אף התאריך הלועזי דוקא יום הכיפורים נצמד לה, אולי לא רצה השם יתברך להשבית את שמחת התורה והניח את היום הזה על התאריך הלועזי.
בין כה וכה, כסימן ליום הזה, כסימן לזכרון כל הנופלים שמסרו נפשם על קדושת ה' ונרצחו בידי בני עוולה, בישיבת 'כסא רחמים' ציינו את הלילה הזה ב'תיקון כרת' סדר לימוד לילי כל הלילה מתחילתו ועד סופו, מאות תלמידי הישיבה יושבים ושוקדים על לימוד התורה.
זאת התורה לא תהא מולפת.

ברכה חריגה מהרבי מרחמסטריווקא לתומך ב-10 ש"ח ליתום
בשיתוף קופת העיר
30.03.25
פרשת פקודי תשפ"ה: כניסת שבת, צאת שבת וזמני הדלקת נרות
אברמי פרלשטיין
28.03.25
התיעוד נחשף: כשמרן הרב שטיינמן סייר בפנימייה של 'ארחות תורה'
אברמי פרלשטיין
27.03.25
יוצא דופן: ראש הישיבה נרתם לסייע לגרי צדק המתחתנים היום
בשיתוף קופת העיר
27.03.25
נתיבות מזועזעת: איש החסד והמעש נפטר בפתאומיות והותיר שלושה יתומים
בשיתוף קופת העיר
30.03.25
על בנינו ועל דורותינו: במכון דורות חילקו תעודות לאברכים
אברמי פרלשטיין
30.03.25