מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 23°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 21°c
בני ברק 33°c
אשדוד 24°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 23°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 21°c
בני ברק 33°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

תפוחי אדמה קריספיים בהכנה מהירה!

את לא צריכה לטרוח יותר מדיי לארוחה חמה וטעימה! התפודים האלו כל כך טעימים עם כל דבר וגם ככה לבד, עם צלחת מתבל אלף האיים או כל מה שתבחרו

תפוחי אדמה קריספיים בהכנה מהירה!
תפוחי אדמה צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

  • 5 תפוחי אדמה צהובים
  • מעט מלח
  • חצי כוס שמן
  • כפית פפריקה
  • כפית תבלין שווארמה/עוף
  • מעט פלפל שחור

אופציונאלי: רוזמרין, קצת כורכום.

אופן ההכנה:

  1. נדליק תנור על חום מקסימלי
  2. נחתוך את תפוחי האדמה לחצי ואז לשמיניות (או רבעים) בלי לקלף!
  3. נפזר את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  4. נתבל ונשפוך מעל השמן ונמרח הכל היטב על תפוחי האדמה.
  5. נכניס לתנור למשך כ- 20 עד 25 דקות.
  6. נוודא שהתפודים קבלו צבע שזוף ויפה.


 

 

 צבע אדום

art